/ 8000 merkkiä käytetty
1655 - 21.11.2009 (arvosana: -27)

Vituttaa olla nainen tässä yhteiskunnassa. Miehillä ei ole hajuakaan millaisessa paineessa meidän on pakko elää joka päivä. Ei edes auta että yrittää olla välittämättä koko asiasta ja on niinkuin haluaakin olla, kun kuitenkin jostain vitusta pitää tulla sitä napinaa ja kommenttia. Ei ihme että nuoret tytöt voi huonosti kun pitää olla jo alle kymmen vuotiaana hullut ulkonäköpaineet SIIS VOI EI ONKS MUN PERSE LIIAN ISO?!! no vittu arvatkaa mitä, naisilla on isompi perse vaikka ois vittu kuin laiha, kun lantio on isompi kuin miehillä että voidaan vittu synnyttää paremmin.

Vituttaa kun miehet saa olla sellasia ku haluaa saatanan törkysiä possuja mutta naisten pitäis olla aina jotain vitun SUPERNAISIA täydellisine RAKETTITISSEINEEN ja pyykkilauta vatsoineen. Vituttaa kun miehet ei ymmärrä että jos on isot luomutissit niin ei ne vaan pysy terhakkaana vaikka mitä tekis.

Joo no tätä vois jatkaa loputtomiin..älkää kuitenkaan käsittäkö väärin mieluummin silti olen nainen kuin mies ja todellakaan kaikki miehet ei ole perseestä. Valitetavan harvassa ne fiksut tyypit kuitenkin on. Tajuutteko miten se käy luonnon päälle ku on vaan minding my own business- ja sit joku vatipää tulee ihan nurkan takaa selittään et mikä kehossani on vikana hänen mielestään. Pitääkö munkin ruveta kommentoimaan miesten pippeleitä tästä lähtien? "haha no kuitenkin sulla on pieni!"
- vittusaatananyt

Kommentit

sonoppari kirjoitti...
"naisten pitäis olla aina jotain vitun SUPERNAISIA täydellisine RAKETTITISSEINEEN ja pyykkilauta vatsoineen."

nah. Kannata uskoa kaikkea mitä miehet sanoo...
mies, 18v :D kirjoitti...
=DD joo vittu´.. eikö se isompi perse ole paljon parempi kuin semmoinen helevetin lauta? ainakin mun mielestä ^^ niin ja luultavasti ne jotka tulee arvostelemaan on aika kusipäitä..
Sikamees kirjoitti...
Tässä haisee vahvasti väärentynyt kauneusihanne tämän naisen kohdalla
heysailor kirjoitti...
Sikamees: mutta on yllättävän vaikea päästä eroon vääristä ihanteista. T: entinen stömishäiriöinen joka on terve muttei silti pysty katsomaan itseään peilistä. Ps, vituttaja: onko älykkyysosamääräsi ja kengännumerosi samat?
;) kirjoitti...
Turpa kiinni nainen ja tee ruokaa
reijo 48v kirjoitti...
Tässä sen taas huomaa mitä käy kun mies ei pidä eukkoaan kurissa, tänne se pääsee sivistyksen keskelle aukomaan päätään...
samivaan kirjoitti...
mun mielestä nainen saakin olla mähän muodokas :)ja ei se ulkonäkö oo niin tärkee ku kuvittelis..
a-0ne kirjoitti...
Noh, jos miehet ottais ympäristöstä tulevan kritiikin yhtä tosissaan kuin naiset, niin niitä syömishäiriöisiä olisi varmaan molemmissa sukupuolissa yhtä paljon..

Ja johan miehet tekee enemmän itsemurhia. Ehkä me ei osata avautua tarpeeksi jos vituttaa... :D
Jep kirjoitti...
Tokihan meillä miehilläkin on ulkonäköpaineita. Naiset odottaa että näyttäisi hunksilta, pukeutuisi kuin homo, munan pitäisi olla iso ja tehty suklaasta sekä mielellään myös sylkeä rahaa.
Terve mies kirjoitti...
Anorektikot ovat rumia ja isot pyllyt kivoja.
justjoo kirjoitti...
iteppäs olet tälläisen oletuksen omaksunut FAT ASS
Mari kirjoitti...
Reijo48: Luuleksäki olevas joku helvetin aikamies? Kato sinne peiliin ja mieti ennenku tuut avautumaan. Säki oot varmaan siinä uskossa että naisen paikka on kotona hellan ääressä. Kyllä näitä vanhempiakin idiootteja riittää. Hohhoiaa.
metalgirl kirjoitti...
Vittu, repeilen tässä kommenteille : DDD
teemu kirjoitti...
jep, naisten ulkonäköpaineet johtuu pelkästään miehistä, eikä esim toisten naisten välillä tapahtuvasta kilpailusta tai median luomasta kauneusihanteesta. vähän rehellisyyttä nyt peliin katkera feministiämmä
pyykkipoikavats kirjoitti...
Niinpä, miksi kaikki naiset ei voi olla kuin pornonäyttelijät? Mutta yhyyy! kyllä me miehetkin aina joudutaan tekeen 3 vatsalihasta ennen kun mennään nukkuun, että ei tuu kaljamahaa! eiku, cosmossa luki että pieni kaljamaha on seksikäs, loistavaa cosmo lähdenkin oluelle ja en tee vatsalihaksia tänään.. Jes elämä on ihanaa! niin ja meneppäs läski tekemään ruokaa itsellesi
Aatami kirjoitti...
sun paikkas on hellan ja nyrkin välissä FAT ASS!
pikkupippeli kirjoitti...
Tuskin pääset arvioimaan miesten pippeleitä kun ei sulle halua kukaan näyttää kun oot luultavasti niin ruma ja läski. Hahaha!
hndfjkdfnlj kirjoitti...
vitu naiset mitää tiiä olis vaan hiljaa. eikä oo ees vitsi tällä kertaa
Verna kirjoitti...
Vittu kelläs ne on putkiaivot ellei miehillä? Vitsi: Aivosolu törmäs siittiösoluun aivoissa. Siittiösolu aivosolulle: Tuu säkin tonne alas ,e ollaan kaikki siellä! NIN TOTTA JUMALISTE! Kaikki miehet voitte haistaa pitkän paskan. Nyky-yhteiskunnassa naiset on kaikille miehille ilmeisesti viäki sitä pohjasakkaa. Kattokaa miehet peiliin ja kasvakaa aikuisiks. HUOH.
GLHF kirjoitti...
Mikä helvetti siinä on, että aina kun nainen sanoo miehen olevan perseestä niin kaikki naiset yhtyvät mukaan tähän samaan sanomaan. Auta armias kun mies sanoo naisesta pahasti, jumalauta kun saat koko maan naisten vihat päällesi, koska olethan sinä mies, SIKA! Sama asia on nykyajan naisten tapa lyödä miehiä kun rupeaa vituttamaan ja kun mies lataa takaisin niin ollaan naistenhakkaajia. Vitun feministit, herätkää tähän maailmaan! Miehille ja naisille tasa-arvoa, kyllä, mutta nykyään menee hiukan yli toi naisten touhu.
arsesta kirjoitti...
koitapa olla homo, siinäpä vasta painetta!
Randompelle kirjoitti...
samivaan kirjoitti...
mun mielestä nainen saakin olla mähän muodokas :)ja ei se ulkonäkö oo niin tärkee ku kuvittelis..
Samaa mieltä

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




2 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa