/ 8000 merkkiä käytetty
1626 - 11.11.2009 (arvosana: -47)

nyt sit kiroon kaiken mitä voi...
Vittu ku kouluruoka on porkkanakeitto, porkkanasämpylä, porkkana salaatti, porkkanapata, porkkana kastike, porkkana, porkkana ja porkkanaa!!!!
sit nää vitun maahanmuuttajat ja muut rättipäät!!! Ne luulee kaikkee rasistiseks, rättipäät on ny vallannu call of dutynki! maahnmuuttajat on iha vitu kusipäitä, vittu suomessa puhutuaan vittu SUOMEA onko se niin vitun vaikeee ymmärtää?!
Sit ku ne päräyttää pihalle jollai rotiskolla ja yrittää tyrkyttää jotai vitun paitaa 20€ hinnalla, eikö ne taju että kaikki tietää että nekin on varastettu jostain? Kaikki mitä puhutaan kavereiden kaa koulus, esim. että call of duty 4:ssä taistellaan jossai arabias, niin jos joku vitu neekeri kuule sen sanan niin ne rupee heti aukoo päätään että "mitä sä puhut minun koti maa?!!! Haastatko riitaa, jos sus on yhtää miesta niin sä tuut yksin koulun jälkeen tonne ulos niin hakataan sut porukalla moran kanssa!!!!"... VOI VITTU MITÄ PORUKKAA!!!!
angst
Ja sit vituttaa nää teinipopparit kute Lady Gaga, voi vittu kuka sellast paskaa voi kuunnella?! angst.
Ja sit viel ne vitun Teinit ja pissikset!!! angst.
Ja viel nekin ne tikkurilan maalilinjan vakio asiakkaat, ne vitun meikki möröt! Vittu naama kiiltää ja rahaa kuluu taas turhaan paskaan. angst.
Teinit ja maahanmuuttajat vittuun suomest!
Maahanmuuttajat on niiiiin viiituun TYYYHMIIIÄÄÄ!!!!!!!
ne ei sit puhu mistään muusta ku jalkapallost...
angst, angst, angst.
En ole mikään uus natsi, ne ovat ne maahanmuuttajat vaan itse antaneet sen maineen, ne ei taju yhtää vitun mitää, ne vetää aina moran jostain esiin, ja ne luulee kaikkea rasistisiks ja ne vie vielä meijän suomalaisten työtki näin laman alla...
Tulis sota ja tappais tollaset teinit ja nekut!

Tätä mieltä olen minä.
- 14angst88

Kommentit

PISSIKSET SUX kirjoitti...
Ei perkele kun on asiaa!!!!
>:O kirjoitti...
Kielioppis kusee silmään.
zing kirjoitti...
opettele yhdyssanat. Puhut yhtä hyvin suomee ku ne maahanmuuttajakaveris. HAHAAHAHHAHA I hope I made your day even worse.

Mutta. Yleistys vituttaa. Teineistä (niistä ärsyttävistä yksilöistä) olen samaa mieltä, mutta maahanmuuttajissa on myös positiivisia poikkaustapauksia.
mätäne kirjoitti...
suomi kieli oppi osamine ehdotomasti kielety!
Fin<->Swe kirjoitti...
Ei niistä maahanmuuttajista miksikää ole prkele ku kauppaan kävelee tulee 14v. ipana sen tikkurilan kanssa ja vähä vähän paksumpi kaveri vieressä, niin alkaa huutaa, että vittuakos siinä kyyläät? Siinä sitte vähä hämmästyy, että mitä helevettiä se puhuu, mutta ei viitti tehä mitä kohtausta jossai s-marketissa, niin kävelee sitte rauhallisesti pois. Muutenki jos jotain maahanmuuttajaa vähän katsoo päin ihan missä vaan, ni johan sieltä rupee tulee semmosta katsetta takasin päin. Yhtää ihmettele vaikka niillä olisi kaikilla puukot taskussa.
Ps. Alkaa vituttamaan joka aamuinen Godfatherin tunnari by manne with hanuri tässä vastapäisessä valintatalon edessä...
Mr.Vittu kirjoitti...
Ihan asialinjoilla ukko vaikka joku haluaakin pilkkuja nussia, minunkin puolesta heivataan kaikki soskuneekerit helvettiin ja kaikki teinit johonkin ilmaisbordelliin muutemaks vuotta.
Vituntyhmäteini kirjoitti...
Ei nyt taida porukka ymmärtää et me KAIKKI ollaan oltu teinejä. Ne, jotka ei ollu niitä kasvoille pakkelia paskovia maailmanomistajia olivat joko koulukiusattuja, hiljaa tai kuolleita. Aattelitteko pistää kaikki 93-96 syntyneet hautomoon kasvamaan aikuisiksi? Vittuilkaa niille takaisin jos on pakko ja murjokaa ne verbaalisesti suohon. Ja maahanmuuttajat on kivoja. Tän kirjoittaja taitaa olla joku slayeria tykkittävä rasvaliimaletti jonka ainoa beverage on Pepsi ja ainoa urheilulaji sorminäppäryys. Sustakin tulee jotain vielä kun vähän odotat. Uskomattoman hyvän kuvan annoit kirjotuksellas.
hevari! kirjoitti...
SLAYERIII!!!!!!
oidfw kirjoitti...
maahanmuuttajat vittuun
ad kirjoitti...
Mä luulin että oo joku 13-vuotias kun luin tota tekstiä.
Ei niinkään kirjotusvirheet vaan toi jatkuva "angst". Vittu ku kuulostaa tyhmältä, jälkeenjääny aivoton pelle. Mä oon niin varma että inhoot homojakin.
pohoh kirjoitti...
No sota niitä negejä tappaakin, tosin Afrikassa... Ja nälänhätä... varmaan kiva maata nälissään jossain nälkäkylässä ja sota riehuu ympärillä lol... Toivottavasti sotilaat pistäis kaikki vaan paskax siellä, ei mitään apuu niille haha!
Eetu kirjoitti...
Mäki kiroon ruun, kiva kirota sitä kun sitä riittää, tosin ku laihoil afrikan neegereil ha-ha! Joku pieni vauva nääntyy nälkään ni mä oon vaan et vitun paska ruoka, vittu mä heitän sen maahan ja tallon sen mun mustilla Kontioilla paskaks lol... MUN ONGELMA ON ET MITEN SEN PASKAN RUUAN SAA SAAPPAAN POHJASTA IRTI JA NEEGERIL ET MIST LÖYTÄÄ RUOKAA HAH HAH! Ois kiva vaan murskata ruokaa siel ku ois pieni tauko sodas sen aikaa ku talloo ruokii, sit vaan kattoo ku lähtee pois ja antaa luvan pommtuksille hah hah! Mä ainakin antasin heti LOL!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.

2 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa