/ 8000 merkkiä käytetty
1616 - 8.11.2009 (arvosana: -86)

Olen taas samanlaisessa tilanteessa naisen kanssa, mutta tällä kertaa vastapuoli on enemmän sekaisin ajatustensa kanssa ja päätöstä ei tule. Kyllä, koen olevani paska ihminen kun lähden "leikkiin" mukaan vaikka vastapuoli seurustelee.

Edellisellä kerralla oli epäröintiä, mutta vastaus sentään tuli ja se oli "ei kiitos". Nyt ei irtoa mitään, tulee vain "tappouhkaus" jos sanon, että päätöksen helpottamiseksi voin katkaista kaikki välit. Ja voi sitä vihan määrää jos sanon mitä ajattelen.

Edellisen tapauksen suhde kyllä päättyi myöhemmin minusta riippumattomista syistä. Oma moka, pitäisi osata päättää oikein ja ajoissa. Tämänhetkinen tapaus on vielä vaikeampi. Yleistän ehkä liikaa, mutta naiset eivät osaa päättää. Tällä kertaa naisen kumppani tietää minusta, koska nainen itse kertoi ajatuksistaan. Pitäisikö tilanne siis ratkaista miesten keskisellä keskustelulla, siis oikeasti keskustelulla, ei tappelulla tai vastaavalla.

Tilanne on varsin turhauttava sillä naisen sanojen mukaan en saa jättää häntä enkä alkaa seurustella muiden kanssa, mitä vittua?
- Poeka

Kommentit

Poeka kirjoitti...
Kommentoinpa itse ensin: Taidan ihan testin vuoksi laittaa keskusteluyhteyden poikki. Alkaa vaikuttaa siltä, että kyseinen tyyppi ei olekaan tosissaan kaikesta puheesta huolimatta.
Osir kirjoitti...
Teheppä se. Itsellä on kokemusta välien katkaisusta, vähän aikaa on paska olo siitä mutta sitten onkin palon helpompaa.
lifeislife kirjoitti...
mulla on vähän sama tilanne, mutta toisinpäin.. poika ei pyydä kyllä multa mitään, saan alkaa oleen kenen kanssa tahdon.. mutta.. en käytännössä oikein voi, kun näen toisesta, ettei ne tunteet oo mihkään menny ja että ne tosiaan on aitoja. toinen ei vaan "uskalla"..

eihän se voi pitää sua varalla?? ihan oikeestiko se luulee, että voi sanoo sulle "no hei, oottele sää siinä, jos vaikka tuunki toisiin aatoksiin tästä suhteesta".. wtf??

välienkatkasu on hyvä ratkasu, omassa tilanteessani en voi ees tehdä sitä. meillä on yhteiset ystävät ja kaikkee paskaa. herättäis siis epäilyjä... äääh.
Poeka kirjoitti...
Noniin, luulin että juttu olisi ohi, mutta eipä ollutkaan. Kaverini juhlien aikaan aloin käydä varsin mielenkiintoista keskustelua kaverini kanssa ja siinä samalla puhelimessa tämän naisen kanssa. Itse en siis ollut kyseisissä juhlissa.

Homma ei siis ollutkaan ohi vastapuolella. Nyt asiasta on juteltu ja "yritetään uudelleen" eli tutustutaan paremmin. Ehkä teen virheen, ehkä en. Asia selviää sitten joskus.
koivs kirjoitti...
Vedät sairaalakuntoon sen hyypiön, auttaa.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa