/ 8000 merkkiä käytetty
1611 - 5.11.2009 (arvosana: -58)

Vituttaa, kun en saa erästä henkilöä pois mielestä. Pari kertaa ollaan yritetty, mutta ei vaan toimi. Toinen kerta kusi minun puolelta, alkoholi on pahasta liikaa nautittuna. En todellakaan ymmärrä. Järjellä jos ajattelee, ei meistä tule mitään. Pään sisällä hän vain pyörii päivästä toiseen ja tekee pahaa nähdä hänet toisten miesten seurassa - sillä tavalla.

Olin myös olettanut, että hän on vihjaillut jotain, että hän kaipaa minua vieläkin. Ehkä kaikki ne biisit joita hän linkittelee käsittelee vain vahingossa ikävää ja yhteenpaluuta. Olen todella ujo, enkä uskalla kysyä häneltä, että mitä hän todella ajattelee minusta. En halua uhrata kaveruutta, sillä jos sen uhraisin, olisi olo todella paha.

En usko, että luet tätä sivustoa tai edes tunnistaisit tämän tekstin perusteella kuka olen, mutta olet oikeasti erityinen henkilö. Pysy aina tuollaisena, kuin nyt olet. Toivottavasti löydät jonkun todella erityisen, ansaitset sen.

Tästä seuraa taas se, että sen lisäksi, että en päästä ihmisiä helposti lähelleni (ja olen ujo), ei minua voisi kiinnostaa lainkaan muut naiset. Vaikka minulla ei todellakaan paljoa kysyntää olekaan, torjun automaattisesti kaikki iskuyritykset. Kaverisuhteiden kanssa ei onneksi ole tullut ongelmia.

Toivottavasti pääsen tästä olosta eroon pian. Vähän myöhäistä sanoa, mutta olit ensinmäinen nainen josta olen koskaan pitänyt. Pitäminen on lievä ilmaus.

Toivottavasti ei tule miltään taholta kettuilua, että mitäs pelleilyä tai hempeilyä tämä on. Olen tosissani. Valitettavasti en osaa pukea olotilaani paremmin sanoiksi.
- Qwerty

Kommentit

Osir kirjoitti...
Itse olen kans ujo että kun naisten kanssa pitäisi jutella niin menen ihan lukkoon. Onneksi ei ole kysynää ollut pitkään aikaan niin vältyn siltäkin, mutta olisi kiva jos olisi joku kenen kanssa olla...
Datanomi kirjoitti...
Katkot välit jos pystyt
pidemmän päälle helpompaa kuin ikuinen miettiminen ja säätö
Poeka kirjoitti...
Naisten kanssa touhutessa kyllä joutuu varsin vittumaisiin tilanteisiin. Pitää vaan yrittää kestää. Ensimmäisen jälkeen kyllä uskaltaa puhua kelle vaan ja mistä vaan jos siltä tuntuu.
Kaipaileva kirjoitti...
Uskaltaisinpa minäkin vihjailla.
briefisthelight kirjoitti...
ihmisten pitäs enemmän uskaltaa!! mä en lähinnä kestä sitä, että jotkut tyytyy vähempään, kun parhaaseen vaihtoehtoon vaan siks, etteivät uskalla. se hukkaa vaan kaikkien aikaa...

samaa mä teen, automaattisesti torjun kaikki virittelijät.. ..jos päässä ei oo tilaa kelleen muulle, kun yhdelle sen pitäs kertoo jotain... :)
jöjöö kirjoitti...
samanlaiset fiilikset meneillään itelläkin. vituttaa niin helvetisti kun tämä toinen osapuoli käyttäytyy välillä samalla tavoin kuin seurusteluaikoina.

monesti kertoo kaipaavansa läheisyyttä ja sitte sitä pötkötelläänki jo toistemme kainaloissa ja muuta mukavaa. mutta kun sanoo vahingossa jotakin väärää ja hiukan yhdessä olemiseen liittyvää niin tulee kommenttia että "en oo sun", tai muuta vastaavaa..

itse olen vieläkin niin jumalattoman rakastunu että en tiedä mitä pitäis tehdä. järjellä ajateltuna pitäis pysyä vaan ystävänä mutta tunteet on sitten asia erikseen, ja niiden mukaan tää elämä tuntuu tällä hetkellä menevän.
Mara kirjoitti...
Itselläni kävi ensimmäisen suhteeni kanssa hyvin samankaltaisesti. Sitä oltiin niin sekasin rakkaudesta ettei mitään ja rajaa, ja sitten - se olikin jo ihan muualla, toisen kainalossa. Ystävyyden menetys kävi tosi lähellä.
Muistutat itseäni muutenkin paljon - olen erittäin ujo ja ihmisarka. Teksti muutenkin kuulostaa paljon sellaiselta mitä itse olisin voinut kirjoittaa.
Itsekin toivon tälle exälleni vain hyvää, ja toivoin jo teidemme erotessa - en osaa vihata itselleni läheisiä ihmisiä, varsinkaan jotakuta jolla on jo ennestään vaikeaa.
Pysy vahvana ja jatka uskomista rakkauteen. Älä ikinä lakkaa toivomasta - toiveesi saattaa tulla toteen nopeammin kuin luuletkaan.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa