/ 8000 merkkiä käytetty
1532 - 16.10.2009 (arvosana: -85)

Vituttaa kun tyttöystävä pettää yhden varatun miehen kanssa. Ei niinkään vituta omasta puolesta vaan siitä että menee nyt rikkomaan toisen perheen. Perkele, pari lasta ja kaikki. Avioerohan siitä on tulossa. Taas yksi rikkinäinen perhe koska yksi ei voi pitää haarojaan suljettu ja toinen mulkkuansa tupessa.

Vittu, ihmiset ei vain koskaan opi. Tyttöystävä on kokoajan hokenut että kuinka paskajuttu se oli kun vanhemmat erosi. Toivottavasti tajuaa mitä tuli tehtyä. Kai se menee siihen "enmäsitäaiheuttanut"-kategoriaan, ettei vaan tuu syyllisyyttä.

Odottelen tässä mahdollissimman "hyvää" kohtaa jättää tämän huoran. Ei taida olla mitää hajua että oon tiennyt jo jonkin aikaa tämän touhuista.

Kaikista eniten vituttaa omasta puolesta se että olisin minäkin voinut helposti pettää, tilanteita olisi ollut mutta olin uskollinen. Eikä edes käynyt mielessä. En ehkä seuraavissa suhteissa ole enää näin uskollinen kun ei sitä palkita milläänlailla.

Ja kaikille naispuolisille kommentoijille että muijalla oli "paha"olla tai jotain muuta paskaa. Ei pidä paikkaansa, tämä oli tälläinen ihastuspano. Tiedän juuri mitenkä tämä on edennyt.

Voiko vitutukseen kuolla ?
- The Man that Follows Hell

Kommentit

huoh kirjoitti...
onhan tuo paska tilanne mutta enpä itse olisi tuollaisen akan kanssa enää sekuntiakaan. ja vitutukseen ei valitettavasti voi kuolla vaan se pitänee hoitaa itse...
Gegguli kirjoitti...
Paska tilanne! Kyllä minäkin jättäisin heti jos saisin tietää että oma tyttökaveri pehtaa toisten kanssa. Toivottavasti tämä mies ei ole sinun kaverisi että ei ainakaan riko kaverisuhdetta. Tsemppiä sulle!
Pertti kirjoitti...
Onneksi oma tyttöystäväni on uskollinen. Ne jota tulevat väittämään olenko varma, niin kyllä olen. Tästä naisesta pidän kiinni.
kek kirjoitti...
Kenties ihanne tilanne tulisi siitä, kun sen miehen nainen käy naikkoses päälle, ja kattoo vaan pitkään vierestä, ku toinen kärsii
ooooomppu kirjoitti...
Vitutus voi tehdä hulluks muttei tappaa. Kannattaa silti pysyä uskollisena seuraavis suhteis, koska ei kaikki oo tommosii kyrpäotsahuoria. :)
perkel kirjoitti...
Anna sen äijän eukolle vihiä ja bosaa muijas kato sitten vierestä kuinka huora saa turpaansa ja naura makeasti.
suppelo kirjoitti...
Juu, uskollisuutta ei ehkä suoranaisesti palkita, mutta uskottomuus leimaa aika nätisti juuri siksi mikä se tyttöystäväsikin on, "vierailija". Että kannattaa jatkaa uskollisena, kyllä niitä on muitakin kuin sinä ;)
harald kirjoitti...
koitaha jaksaa, kaikki naiset ei kuulemma oo samanlaisia mutta suuri osa kuitenki! etköhän sä tuu pärjää vielä iha hyvin..


ps. hoida se vitutus viinalla, katsos ku vitutuksee ei kuole mutta kovaan krapulaan voi
sldkfj kirjoitti...
Vittumaista! Mutta älä kuitenkaan pura katkeruuttasi toisiin naisiin, se nyt vasta kusipäistä on. Ei kaikki naiset ole huoria. Katkaise pahan kierre!
asd kirjoitti...
HAHAHA!
IN YOUR FACE!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa