/ 8000 merkkiä käytetty
1526 - 13.10.2009 (arvosana: -73)

Raastaa kun olo oli niin mahtava aluks uus työ opiskelu ja poikaystävä, olin innoissani ja kaikki tuntu menevän hyvin. Nyt vain jostain kumman syystä olo alkaa olemaan taas yhtä epävarma, surullinen, yksinäinen ja sekava kaiken suhteen. Tämä poikaystäväni on omasta mielestään niin sitoutumis kammoinen että ei edes varsinaisesti myönnä seurustelevansa minun kanssa... Nähdään vain viikonlopusin ja viikolla hän ei edes soita tai pistä tekstiviestiä, ilman että laitan ensin...Ja vastaukset ovat alkaneet olemaan lyhyitä ja hyvin töksähteleviä :( En tiedä olenko vain vainoharhainen mut tuntuu et tyyppi alkaa kyllästymään minuun kun en ole sellanen todella räväkkä bilehirmu niinkuin hänen muut naispuoliset ystävänsä... Kaipais vaan oikeesti sitä huomiota ihmiseltä kenestä välittää ja sitä että tuntis edes et sua oikeesti kaivataan... Ja mä saatan olla toooodella tyhmä kun välitän semmosista pikku jutista kun facebook status mutta olo olisi huomattavasti varmempi jos siinä ei vaikka lukisi mitään, kuin se että olet vieläkin sinkku. Koskaan ollu hyvää kokemusta miehistä ja vihdoikin kun luulin onnistuvansa kaikki tuntuu taas mätänevän kasaan...

Sitten on työ käytännössä olen vasta aloittelija koko hommassa, mutta on niin turhauttavaa kun en voi oikein tehdä mitään. Pomon pitäis opettaa mulle asioita mutta hän on niin kiireinen että en tee melkein mitään muuta kuin istu koneen ääressä ja ole. Tekisin jotain jos olisi jotain mitä tehdä, osaisin tai voisin, mut paha mennä tekemään kun ei tiedä mitä tehdä... Hain juuri opiskelemaankin oppisopimuksella mutta olen niiiin peloissani koko touhusta esittelytilaisuudessa minun teki mieli juosta karkuun kun tajusin mihin olin ryhtymässä...En tajua mitään niistä asioista mitä minun tulisi opiskella ja hommaan vaaditaan loogista ajattelua jota minulla ei todellakaan ole....Muutenkin kun tarkemmin ajattelin niin en edes pidä itseäni niin fiksuna että sopisin liiketalouden alalle, mutta jostain kumman syystä sinne ollaan menossa...ai juu ja sanoinko jo että tämä oli porukoitteni idea -.-

Semmosta lässytystä tänään....
- fuuuuuuaaack

Kommentit

Qnaama kirjoitti...
kerää ittes, nainen!! ^^

tuntuu, ettet itse rakasta/arvosta ittees. ainakaan ton tekstin perusteella -"alkaa kyllästyyn minuun, mulla ei oo loogista ajattelukykyä, porukoitten idea lukea liiketaloutta ym"- ei voi vaatia toisilta semmosta, mitä itekään ei pysty tekeen -- tarkotan nyt, että jos et ite tykkää itestäs, niin miten voisit olla niin tasapainoinen, että joku muu vois tykätä?

tää on tosin vaan jotain, mitä ite oon miettiny, mutta omat systeeemit on alkanu tän "oivalluksen" myötä rullaamaan ihan eri tavalla.. :)
asdffgfdg kirjoitti...
Kannattaa elää elämänsä niinkuin itse haluaa, jos "porukat" alkaa jotain huuteleen niin voi haistattaa vitut. Jos mieli tekee vaikka sairaanhoitajaksi tai poliisiksi niin siitä vaan :)

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa