/ 8000 merkkiä käytetty
1503 - 4.10.2009 (arvosana: -45)

Vituttaa kun poltan silloin tällöin ganjabista ja sitten tulikin pistokusitestit ja kiinni jäin. Nyt edessä joku vitun 10 turhaa sossukäyntiä ja savuttelu jää pariksi kuukaudeksi. Vituttaa myös miksi kyseinen päihde ei ole Suomessa laillista. Saatanan alkoholisti suomalaiset ketkä eivät halua avartaa mieltään millekkään uudelle vaan pitävät kiinni viinanjuontiperinteistään.
- anonyymi

Kommentit

123 kirjoitti...
wat
wat wat
pajarit oy kirjoitti...
sitä vissiin pitäs käyä aina sillontällön hollannissa niin ei haittais tollaset pistokokeet, löis vaan kuitit pöytään ja sanoo että se oli siellä laillista. koita kestää voin pajautella sinunki puolesta :)
anonyymi kirjoitti...
päihdepolille siitä siltikin joutuu vaikka oisi Damissa käyty.
Pikkuvanha_90 kirjoitti...
Näinpä, Suomen kansalaista koskettaa Suomen laki huumausaineiden suhteen, vaikka oltaisiinkin Hollannissa. Tai missä tahansa muualla. Että vittuako niillä kuiteilla tekee mitään, on ihan voi voi.
456 kirjoitti...
mä taas en käsitä, että mikä idea siinä on, että pitää sitten poltella, kun se kerran täällä ei oo sallittua... :O

joissakin maissa on laillista naittaa 12 -vuotias jollekin aikuiselle miehelle, että pitäskö sit senkin olla normaalia "mielenavartamista"... okei, vähän kärjistettyä, mutta mietin vaan, että jonkun asian laillisuus jossain muualla ei tarkota, että se "ois OK".

Käsittääkseni kyseisellä aineella on esim MS-taudin hoidossa hyötyjä, jotka ei oo suomalaisten saatavilla näillä lakipykälillä. nocando.
333 kirjoitti...
mmm 12 vuotias on jo nainen.. eikun siis
hamppuveikko kirjoitti...
mitähän helvettiä on "ganjabis"? ganjan ja kannabiksen sekotusta? mitä jos menisit eka sinne yläasteelle ennen kun polttelet enenpää
SoanoS kirjoitti...
http://kannabisuutiset.wordpress.com/2009/09/16/kannabiksesta-laake-colitikseen-ja-crohnin-tautiin/

Ei mulla muuta.

Itsekin olisin kannabiksen käytän ja myynnin laillistamisen kannalla lääkekäytössä, ja lupiensaannin tuntuvan helpottamisen kannalla.

Mutta taitaa olla Suomen valtio kovasti vastaan koska se pienentäisi alkoholin verotuksesta tulevia voittoja.
NI kirjoitti...
"Kannabiksen psykedeelinen vaikutus näkyy muun muassa voimistuneina maku-, näkö- ja kuuloaistimuksina. Kannabis voi lisätä ruokahalua tai makeannälkää. Käyttäjä saattaa kokea lieviä aistiharhoja (muun muassa erilaiset geometriset kuviot ja niiden liike), tämä on kuitenkin erittäin harvinaista. Kannabiksen vaikutus muuttaa usein musiikin kuulemista ja värien näkemistä."

"Kannabis voi aiheuttaa myös ohimeneviä psykoottisia oireita, kuten vainoharhaisuutta, pelkotiloja ja paniikkikohtauksia sekä depersonalisaatio- ja derealisaatiokokemuksia."

HETI KUN ALKOHOLISTAKIN SAA TÄMMÖSIÄ OIREITA, NI LOPETAN SEN KÄYTÖN JA RUPEAN ABSOLUTISTIKSI.

Siihen asti olen erittäin paljon HUUMEITA vasta
NI kirjoitti...
...vastaan ja saan pääni sekaisin alkoholilla.

Imekää siitä hauskuutta. NARKIT.
eskomatinjorma kirjoitti...
Vakavia ajattelu- ja havaintotoimintojen häiriöitä, henkistä taantumista. Psykooseja. Ravitsemushäiriöitä, diabetes, kihti, sydän- ja verenkiertosairauksia. Rasvamaksa, alkoholihepatiitti ja maksakirroosi. Aivosairauksia ja -häiriöitä, epilepsiaa. Ääreishermosto – ja lihassairauksia. Närästys, ruokatorven syöpä ja ylävatsan, vatsalaukun ja suoliston sairauksia kuten mahahaava ja paksunsuolen syöpä. Krooninen haimatulehdus. Sydämen vajaatoimintaa, rytmihäiriöitä sekä sydänperäisiä äkkikuolemia. Kohonnut verenpaine. Impotenssi, kivesten surkastuminen, hedelmättömyys ja rintarauhasten suurentuminen miehillä. Naisilla munasarjojen toimintahäiriöt, kuukautishäiriöt ja hedelmättömyys.
eskomatinjorma kirjoitti...
Alkoholi kasvattaa rintasyövän riskiä. Osteoporoosi (luukato) molemmilla sukupuolilla. Suun, nielun, kurkunpään, ruokatorven ja maksan syövät. Anemia. Vakavia tulehdussairauksia kuten verenmyrkytys, keuhkokuume ja tuberkuloosi.

Että sillälailla toimii kuningas alkoholi.
evo kirjoitti...
lols :P olisit vain sanonut, että olet ollut joissain kotibileissä, joissa ilmeisesti poltettiin sisällä. Olisi jäänyt sossut siinävaiheessa väliin.
budi on yrtti kirjoitti...
Ja taas lisää faktaa alkoholista. Alkoholi laittomaksi ja kannabis lailliseksi!
homotvetääpilve kirjoitti...
vetäkää viinaa urpot

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa