/ 8000 merkkiä käytetty
1502 - 4.10.2009 (arvosana: -56)

Ärsyttää kun luokallani on eräs tyttö joka pitää minusta, mutta hän ei suostu kertomaan tunteistaan minulle. Tämän kyseisen tyttösen ystävät ovat kertoneet minulle tuon asian jo ainakin miljoona kertaa, ja jos menen puhumaan hälle, hän menee useimmiten aivan punaiseksi ja puhe menee sekavaksi/ hän ei saa pienintäkään sanaa suustaan. Ei siinä muuten mitään kai olisi, mutta kun eräs päivä viime viikolla vaihdoimme äidinkielessä istumapaikkoja, ja tämä tyttö tuli viereeni ystäviensä kanssa. Sitten aivan yht'äkkiä kesken tunnin nämä tytön ystävät päättävät huutaa yhteen ääneen aivan helvetin kovaäänisesti seuraavan lauseen; "Hei tyttönen, sähän olet aina valittanu meille ettet uskalla näyttää tunteitas sille ihastukselles, mut nyt kun se istuu sun viekussas ni sullahan ois hyvä tilaisuus kysyä siltä hiljaa et tykkääks se susta?". Tämän jälkeen tämä kyseinen tyttö ryntäsi ulos luokasta itkien, eikä ole puhunut "ystävilleen" tuon kyseisen päivän jälkeen. Ja arvatkaas ketä nämä ystävät sitten syyttää tytön puhumattomuudesta? Minua tietenkin. Minun olisi kuulemma pitänyt tutustua tähän tyttöön paremmin jo aiemmin, jotta hän olisi uskaltanut kertoa minulle tunteistaan, ja heidän ei olisi pitänyt pitää tuota välikohtausta kesken tunnin..

Sit toinen asia mikä vituttaa on se, että kahvi on loppu eikä kaupat ole auki.
- jokuvaan

Kommentit

Bitch kirjoitti...
Olipa sillä vittumaiset kaverit.
Kyllä omanikin kaverini tekisivät samoin. Tuon takia en puhu ihastuksista kavereiden kesken, sillä he kuitenkin nolaavat minut. Olen huono kai neuvomaan, mutta jos nyt sitten haluat olla sen kanssa niin mene ihmeessä juttelee. (Esitä myös, että olit unohtanut tapahtuneen.)
H kirjoitti...
jäätävästi toimittu kavereilta. En ois ikinä tehny tommosta omalle kaverille. yläpuolella on hyvä vinkki, jolla saat halutessas hommat raiteilleen takasin. :) ja vaikket tytön kanssa haluis ollakaan, niin voit silti antaa ymmärtää jutteleen menolla, ettet oo silleen hämmentyny tommosesta ihmeellisestä välikohtauksesta. :)

vaikutat viksulta pojalta.
kipinä kirjoitti...
Jep, mee puhumaan sille. Oikeesti, äläkä näytä et oisit hämmentyny vaa sano suoraan et ne mitä sen "kaverit" teki oli tosi tyhmästi tehty. Et muuten kertonut omista tunteistasi mitään, mutta jos on pienintäkään kipinää niin ei muuta ku onnea :)
Poeka kirjoitti...
Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen vapaa-ajalla. Kavereiden ei tarvitse sitten tietää. Ja reilua puhetta sitten, sillä ne asiat selkenee. Nimim. kokemusta on.
joo o kirjoitti...
huonot kaverit oli tytöllä kannattaisi varmaan puhua sen tytön kanssa reilusti ja kunnolla ja jos on "kipinää" niin hyvä sulle
=) kirjoitti...
kavereiden kesken ollaan kyllä aika piikitteleviä ja en silti kyllä ihan noin tekis :/
voi voi
GoForIt! kirjoitti...
Jos sulla on pienintäkään kiinnostusta siihen niin tartu hetkeen. Ja muuten kerrankin kiva kattoo että on tosi paljon kommentteja mutta ei yhtään kyrpänaamoja vittuuntumassa kommenteissa! : )

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa