/ 8000 merkkiä käytetty
1495 - 1.10.2009 (arvosana: 3)

vituttaa yle maksu yle sais painua vittuun
- vitun yle

Kommentit

sonoppari kirjoitti...
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009100110348898_uu.shtml


FFFFUUUUUUUUUU-
jesssss!! kirjoitti...
no musta tää on vaan hyvä. mä maksan teeveelupani muutenkin.

ja maksan sitä vitusti, että teillä/meillä näkyy ylen verkossa pyörivät kaupalliset kanavat -joita itekin katon... (oon ymmärtäny, että kaupalliset kanavat vuokraa yleltä kaistaa taivaalta. saa korjata, jos oon väärässä.)

nyt ei pääse kukaan ratsastaan kenenkään rahoilla. mua lähinnä vituttaa maksaa teeveelupaa, ku on ihmisiä, jotka ei maksa. minäpä maksan siis niittenkin teeveenkatselut.

ja toisaalta, jos maksu on pakollinen, sossun/kelan on huomioitava se "apurahoissaan".. ?? olettaisin?
SoanoS kirjoitti...
jesssss!!:

Entäs me jotka ei katota telkkaria ollenkaan? Mulla ei oo digiboksia, en kuuntele radiota enkä kattele ylen nettisivuja. Miksi mun pitäs maksaa alle tonnin bruttotoimeentulosta (kuntoutustuki+asumistuki) tämmönen ylimääräinen menoerä?

Eläkkeitä ja työmarkkinatukea olisi nostettava vastaavasti jos tämmönen selvästi ihmisiä epäreilusti ja epätasa-arvoisesti kohteleva rahastuskeino sallitaan YLElle.

Olen alkanut jo tosissani miettiä muuttoa tuonne länsinaapuriin, jo monestakin syystä.
jesssss!! kirjoitti...
niin.... ...en mäkään ylen saitteja selaa, mutta oletan, että tää nettisysteemi palveluntarjoajasta riippumatta toimii myös jossain yleisesti ylläpidetyssä verkossa.. ?? jos jollain on parempaa tietoa, saa taas korjata. :)

kyllä mä ymmärrän, mitä sä tarkotat, eikä se musta oikein oo sekään. ...tuskin joku perämökin mummukaan tsättää/yms ja joutuu silti maksaan. :( mutta jos esim eläkeläiset vapautettas, pitäs vapauttaa opiskelijat, lapsiperheet jne minimaalisin rahoin toimeentulevat -toiminta lähtis taas tumpuista.

kyllä se mustakin on mulle ylimääränen menoerä, että maksan siks enemmän, ettei joku maksa lainkaan.
köyhimys kirjoitti...
Yle-maksu on kyllä aivan paska keksintö, mutta ylen rahoituksen kannalta silti välttämätön. Itseäni ketuttaa kyllä maksaa siitä, ettei edes omista TV:tä ja joskus satunnaisesti pari kertaa vuodessa lukee ylen nettisivuja :(
Perse kirjoitti...
http://www.lvm.fi/web/fi/250

Miksi julkisen palvelun mediamaksu täytyy maksaa, vaikka ei käyttäisikään Ylen palveluja?

Yle on julkinen palvelu kuten esimerkiksi kirjastot. Sillä on laissa säädetty velvollisuus tuoda ohjelmistonsa kaikkien saataville yhtäläisin ehdoin. On perusteltua, että sen kustannukset myös katetaan laajalla maksupohjalla.

:(
No terve kirjoitti...
YLE on nyky-yhteyiskunnassa täysin turha paskalaitos. Sillä ei vittu tee yhtään mitään, joo se vuokraa kaistojaan no jatkas sitä vitun vuokrausta, kyllä näillä muilla kanavilla on varaa ne vuokrat maksaa. Tuo saatanan laitos on idioottimaisuuden keskittymä. Luitteko sen budjetista? 400 Miljoonaa euroa. Tästä summasta menee 190 miljoonaa YLE:n työntekijöiden palkkoihin. Ylellä on muuten työntekijöitä enemmän kuin birttiläisellä BBC:llä joka lähettää ohjelmaansa satelliitilla jokapuolelle tätä vitun palloa. 3200 vitun paskaduunaria siinä firmassa, on sekin paskalafka vähän paisunut ylimittoihin. Ai niin ja ne osti vastikään HBO:lta sarjan joka kilpailee kaupallisten kanavien kanssa, mites se
jesssss!! kirjoitti...
siis mun pointti on se, että IDEA, jossa kaikki maksaa on hyvä.

tää toteutus nyt on kyllä sitten taas ihan eri luku... tuntuu, että siinä ollaan kyllä niiiiiin menossa taas perse edellä puuhun, ettei oksatkaan haittaa vaikka raapivat perseen verille. -.-

piti nyt vähän tarkentaa mielipidettäni, ennenkö saan ottaani ääliönleiman.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa