/ 8000 merkkiä käytetty
1469 - 27.9.2009 (arvosana: -95)

On iha hirveetä kun jotkut VIELÄKIN ajattelevat, että naiset tekevät kaikki kotityöt. Ei asia niin ole. Jos jotkut perkeleen idiootit eivät ole tajunneet että nykyään on tasa-arvo. Miksi vieläkin naisia sorretaan. Minä en todellakaan aijo vanhempana pestä mieheni pyykkejä aina tai tiskata joka kerta. Hän saa todellakin tehdä kotitöitä.
- jippii ja jee

Kommentit

Yleistäjä kirjoitti...
Tämä kyllä on edelleenkin totta joissain perheissä.
The män kirjoitti...
I agree
koirasuros kirjoitti...
paskanlatit tasa-arvo on naisille totta vaan sillon kun haluavat jotain kivaa, menkää akat sitte vankilan uhalla armeijaan ja alkakaa tekemään muutakin ku kerjäämään rahaa aka paalua miehiltä
vittuuntunut kirjoitti...
Olishan tän uuden tasa-arvon nimissä, jossa jotkin vain ovat tasa-arvoisempia kuin toiset, hauska nähdä kun naiset vihdoinkin ryhtyisivät ihan oikeisiin töihin kuten yleisten viemäreiden ja talojen rakentamiseen(MUTTA EI KUN SIINÄ VOI KATKETA KYNSI).
Eipä pahemmin edes naispuolisia levyseppähitsareita tunnu olevan
She/He? kirjoitti...
Olipas taas naurettavia kommentteja kahdelta viimeiseltä, eipä kannata kultapienet niin kamalasti yleistää tuota kynsien katkeamista, tai rahan/kyrvän kerjäämistä<3 Kyllä täältä löytyy näitä muunkilaisia naisia kuin yllä mainitsemanne aivottomat ;)
H kirjoitti...
Hame päälle ja keittiöön
Henry kirjoitti...
"nykyään on tasa-arvo"
"vieläkin naisia sorretaan"

Vain toinen on totta ja se on naisten sortaminen.

Tasa-arvoa tuskin tullaan näkemään pitkään aikaan. Seen lisäksi, että naiset saadaan nostettua miesten tasolle joissain asioissa, täytyy myös miehet nostaa naisten tasolle yllättävän monissa asioissa.
Turha angstaaja kirjoitti...
Äijät tekee töitä: Muijat siivoaa, kokkaa, pesee pyykit. Olen itsekin naispuolinen, joten paskat väitätte vastaan. Son elämän perusasia, eiks je?
Z kirjoitti...
Ottakaa ensin selvää mitä tarkoittaa tasa-arvo ja opetelkaa erottamaan se absoluuttisesta tasa-arvosta, ennen kuin kommentoitte typeriä täällä.
No terve kirjoitti...
Moon sitä mieltä, et jos mie oon se joka talouteen tuo rahan, niin se on ihan satavitunvarma että se toinen, eli nainen, siivoaa, tiskaa ja tekee muutkin kotityöt.
Että näin... kirjoitti...
Kyllä ne naisetkin vaan sinne talouteen rahaa tuovat... Kotityöt on jaettu täälläpäin näin, että mies hoitaa kaiken autoihin liittyvä ( ei tosin maksamista), korjaukseen liittyvä, sekä normi töissäkäynti. Sit minä nainen saan siivota, kokata, hoitaa muksuja, käydä töissä, ja MINÄ hoidin mm. remontin meidän taloon. Vitut kiinnostaa jos joku kynsi katkee, nehän on vain tiellä.
haha kirjoitti...
Niinno, ehkä jos miehet joskus tekisivät kotitöitä jäisi naisille enemmän aikaa "oikealle" työlle. :p Kotityöthän eivät missään nimessä käy aidosta oikeasta työstä. Saisi mies olla iloinen että joku jaksaa pestä jarruraitakalsarit ja hikipaidat, eihän sitä muuten nörttihommia voi tehdä öy nöy D:
Tietäjä kirjoitti...
KEITTIÖÖN SIITÄ, HUORA
... kirjoitti...
VIEMÄRIPUTKIA RASSAAMAAN SIITÄ, HOMO
SoanoS kirjoitti...
Kyllä, Kotityöt kuuluvat miehille ihan yhtä paljon kuin naisillekin. Turha niitä on jakaa erikseen. Siitä ei tuu kuin riitaa ja hatutusta kummallekin.

Sukupuoltenvälinen roolijako on niin 1800-lukua ettei se ole edes hauskaa enää.
!!!! kirjoitti...
tasa-arvo on kuollut kun mies sanoo jotain pahaa naisesta nii sille huutaa kaikki ihmiset planeetalla mutta kuna NAINEN sanoo jotain pahaa miehest nii siinä päästään kuin koira veräjästä!
KYRPIIIIIIII!!! kirjoitti...
Minä ainakin arvostan naisia tasa-arvoisina miesten rinnalla. Vaikkakin kyllä aion niin tehdä että jos joskus meen naimisiin ja jos se olen minä joka elätän ja hankin asunnon vuokra rahat niin nainen saa kyllä tehä kotihommia sitte sen eteen sen ajan kun minä olen töissä ja kyllä vähän sen jälkeenkin. On valitettavasti totta tuo että moni nainen on sillä linjalla että siipeilee miehensä kustannuksella.
RSERG kirjoitti...
!!!!
"kuna NAINEN sanoo jotain pahaa miehest nii siinä päästään kuin koira veräjästä". Joo. koettu on. Olen itsekkin sitä mieltä että naisia ei arvosteta tapeeksi mutta monen kohdalla tuo on ihan totta. Kaks kertaa naimisissa ollut allekirjoittaa. Ja minä kyllä tein kotitöitä siinä missä vaimotkin.
Crimnor Valora kirjoitti...
Vittu että itkettää vaan tämä tasa-arvo. Itse sitä kannatan, mutta naisten mielestä tasa-arvo on naisten ylivaltaa. Haistakaa paska joka ikinen femakko.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa