/ 8000 merkkiä käytetty
1451 - 23.9.2009 (arvosana: -55)

Vituttaa kun perheessä kaikki päin vittua. Ja lähes kaikki isäpuolen syytä, joka kännissä on väkivaltanen kaikkia perheenjäseniä kohtaan ja selvin ollessa se vaan vittuilee ja raivoo jostaki. Kusipää tosiaan, mutta kun äitille puhuu siitä se kiistää kaiken ja raivoo seki, vaikka kännissä itkee sitä että nyt on erottava miehestä ja äkkiä.
Vituttaa myös se ku näistä kaikista ongelmista syytetään mua ja nyt kuulemma pitäs vaihtaa osotetta ettei äidin ja isä puolen avioliitto hajoo mun takia, vaikka lopujen lopuksi seki, että niillä menee huonosti on sen pettäjä-pieksäjä-alkoholi ongelmaisen kusipään syytä, vittu!
- vittuuntunut ja surullinen

Kommentit

Aika paskaa kirjoitti...
Wou, oma isäpuoli on kans kusipää, mut se tuntu pieneltä ton rinnal. Siitä mun isäpuolest voin sentää pysyy eros ku asun faijal.

Pärjäile.
Qnaama kirjoitti...
miten ihmeessä se voi olla sun vika, että se idiootti hakkaa jotakuta?? siis mitä vittua?

Sä oot jotenkin nyt joutunu aikuisen rooliin teillä... O_O ..jos kerran yrität saada äitis tajuaan, että hengaa ääliön kanssa. Senhän pitäs kaiketi mennä toisinpäin.. ...jos oisin sä, ottasin yhteyttä johki sossutanttoihin. tai poliisiin. äitis on ilmeisesti sen verran peloissaan ja alistettu, ettei ite uskalla tehdä mitään, vaikka tietääkin, mitä pitäs tehdä (= lähteä vittuun, helvetin äkkiä).

vaikutat viksulta hepulta, pärjäile. :)

Tippe kirjoitti...
Isiemme ja äitiemme uusiin kumppaneihin emme voi vaikuttaa. Mitä vanhemmiksi tulemme, sitä selvemmin huomaamme omien vanhempiemme virheet. Aikuisena tajuaa jo mitä taakkaa omat vanhemmat ovat kantaneet ryypätessään ja kärsiessään mielenterveysongelmista. Jaksa uskoa parempaan tulevaisuuteen. Jonain päivänä pääset elämään omaa elämääsi, ja silloin voit hyödyntää omakohtaista kokemustasi elämästä... Tsemppiä sulle, olen ollut samantyyppisessä tilanteessa.
kokenut kirjoitti...
mul oli yhes vaihees sama ongelma ku isäpuoli oli väkivaltane ja sit äitä ei uskaltanu lähtee pois ku se pelkäs mut onneks sit 7 vuode jälkee se tajus ja lähettii.
samajuttu kirjoitti...
vau...mul melkee sama ongelma mut isäpuoli ei oo väkivaltane. sil on alkoholiongelma ja se juo viinaa ja kaljaa joka ikinen päivä. ja kaiken lisäks jos se on liia kännissä ni se riitelee mun äidi kaa pienimmist asioist esim. äiti sano sitä läpällää prinssinakiks ni ne riiteli 2pv ja isäpuoli repi kihlasormuksen äidin sormesta.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa