/ 8000 merkkiä käytetty
1417 - 14.9.2009 (arvosana: -31)

Ei saatana kun ärsyttää, mulla on ollu tässä jo 4viikkoa jos jonkinlaista nuhaa ja yskää, sit se alkaa tossa sunnuntain aikana rauhottumaan aika lailla.

No tänään sitten koulussa liikunnan tunnilla 2000m juoksu ja lämpötila siinä +5 hujakoilla, sanon opettajalle että "en voi juosta kun oon just ollu monta viikkoa lievästi kipee, etten sairastu ainakaan pahemmin." ja sitten se perkele tulee ja rahaa melkee niskasta siihe alotusviivalle, siis voi perkele, huomenna varmasti keuhkokuumeessa tai jotain, KIITOS HELVETIN NATSI SAATANA! Oli perkele viellä vitusti lyhyempi ja pienempi kun minä, saatana teki mieli leipasta vähän mutta päätin välttää ongelmia.

Helvetti jos viikonloppu menee pilalle tän takia, voi jumalauta.

Ps. En ole mikään helvetin räppärihörö jolla housut roikkuu polvissa, tai mikään vastaava räkänokka, enemminkin suoraselkäinen (jonkinsortin militaristi) joka ottaa kyllä koulun tosissaan ja tekee parhaansa eikä turhaan kapinoi koulua vastaan, mutta perkele jos sitä ollaan kipeitä niin ei sitä helvetti juosta 2000m sillon! Voi jumalauta -.-


Sitten ärsyttää kun tää mese on niin vitun kusipää, just tuli yks muija (ihan mukava ja kaikkee, mutta ystäviä ollaan ja sellasina pysytään) ja tekis mieli sille jutella mut sit tää runkkari itkee että "viestin lähetys epäonnistui koska *seliselipäläpälä*" ei perkele että ärsyttää....

Sitten ärsyttää toi helvetin sisko kun haluais just mennä nukkumaan mut se soittaa jotain vitun ränkätänkä pritniispiirrssiä, voi saatanan jumalauta.. Eikä faijakaan teitysti puutu asiaan kun sitten on edessä taas pikku prinsessan 6kk kestävä mökötys joka pilaa kaikkien suunitelmat yms.

Sit viellä lopuks vituttaa saatanasti kun ihmiset on velkaa (joko rahana tai röökeinä) mut sit suurimmalla osalla niistä kusipäistä ei vittu koskaan ole kumpaakaan saatana, oli kyllä viimenen kerta kun teille lainaan, vetäkää vaan vittu päähänne helvetti.

On vähän muutakin perkeleenmoista vitutusta tuolla päänsisällä mutta ne jätän toiseen kertaa ja lähen tästä perkele nukkumaan jos vaikka onnistuis ignooraa ton vitun ränkätänkä teinipaska sössötyksen ja nukahtaa.

Ihan vitun hyvää yötä kaikille joita vituttaa ihan vitusti ja ja sitäkin enemmän!
- Huomenna keuhkokuumeessa, kiitti!

Kommentit

huumekoera kirjoitti...
On kyllä kumma koulu ja opettaja jos juokseminen pitää just tuona päivänä hoitaa..
Amiksessa kun olen ei oo tarttennu juosta sitä helvetin 4000metrin juoksuu vieläkää vaik on kaks vuotta jo myöhässä koko paska sen yhen sairastumisen vuoks
... kirjoitti...
No se on kyllä kumma koulu ja sitä kummemmat opettajat, ei sitä onneks oo kun enää se 1vuos jäljellä, sitten pääsee helvettiin sieltä.

Ps. terkkarilta viestiä: "... Sä oot keuhkokuumeessa parin päivän sisällä ellet nyt lepää." thanks liikanmaikka, mä muistan tän!
Muori kirjoitti...
Todi, taidampa tietää kuka on nimimerkin takana. Aika ilmiselvää khyl
hoho kirjoitti...
ei röökejä lasketa.
kuukerinnelli kirjoitti...
LOISTAVA VITUTUS<32333 itellä siskon kaa sama homma ja omaki liikunnan opettaja on kyllä vitunmoinen natsi :D
... kirjoitti...
hoho kirjoitti...
ei röökejä lasketa.

Miellä päin lasketaan.
Vittuperkele kirjoitti...
Tervetuloa joukkoon!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa