/ 8000 merkkiä käytetty
1411 - 14.9.2009 (arvosana: -67)

vittu.

äääölahgfaLÖALSKJH ku mä en enää vaa jaksa. oon täs pari viime päivää stressannu, ollu ahdistunu ja masentunu vaa enemmän ja enemmän ku aikasemmi. viikonlopun piti olla kiva - JA VITUT. kaikki mitä pyydän, on liikaa vaadittu. ees yks pieni ilo tai nautinto, josta voisin nauttia, jonka voisin elää, josta sais kiksit. mut vittu ei sitte.

mä oon eksyny tieltä. tuntuu et samoilen jossai metäs ja en tiiä minne pitäs mennä. voisin mennä takas niitä jälkii ku tulinki, mut oisin taas samas pistees ku aikasemmi, en ois edistyny mihinkää, ja taas mun pitäis päättää, mihin suuntaan haluan. jos taas lähen eteenpäin sen kummemmin miettimättä, vajoon syvemmälle - en tiedä missä oon, kukaan ei kuule mua, ja oon vielä enemmän kusessa ku reitin alussa.

ihmiset ei ymmärrä mua. ihminen on vittu paskin keksintö koko maailmankaikkeudessa. minne meen? mitä teen? miks mä oon semmonen ku oon? miksei mulla oo itsetuntoo tai ystävää jolle voisin kertoo ihan kaiken, niinku leffoissa teinit hengaa jossai makkaris pehmeen ja ison sängyn pääl ja keskustelee tirskuen ihastuksistaan, miksen mä voi tehdä niin?

painoindeksi on 14,1. voi helvetti se on laskenu entisestää vaik oon omasta mielestäni syöny. en haluu olla anorektikko, mut kaikki sanoo niin läpällä, ja se et joka hemmetin päivä joku ihminen kauhistelee kui oon laiha, ei todellakaa auta, koska hei, ehkä mä tiiän sen iteki ja en haluu olla tämmönen.

mä en tiiä huomaaks muut mun oloo. osaan peittää sen nii hyvin. mut tää jatkuva esitys ja tekopirteys, voi saatana ku se syö sisältä. musta on jäljellä enää kuori, joka sekin on tekemällä tehty, feikki, epäaito. sisus on pelkkää mustaa, mädäntynyttä ja kuollutta, tunteetonta sontaa ja itsetunnon rippeitä. jollain tasolla haluisin et tää huomattais ja joutuisin suljetulle ja lääkitykselle ja vittu mitä vaa ihan sama mut haluun pois täältä, mut sit en taas haluu. inhoon sitä, et ihmiset tietää musta asioita. jos tietäisin, et vaikka mun vanhemmat tietää et vedän alkoholii ja lääkkeit sekasi, en pystyis elää itteni kans, koska mua vaan inhottaa ku joku tietää musta asioita. en osaa selittää, vitut vaik selittäisinki, mua ei oo tarkotettu nousee tästä.
- joku hemmetin nisti

Kommentit

vaaraksi kirjoitti...
Voimia.
tyttönen kirjoitti...
tiedätkö toi mitä kirjotit piilossa olosta, asioiden peittelystä ym. -- oli kun oisin omaa tekstiäni lukenu muutaman vuoden takaa. ...mäkin tein niin.. sitten vaan totesin, että tää ei oikeesti toimi, eksyn vaan syvemmälle metsään -kuten sääkin sanoit.

mua inhottaa myös kertoa ihmisille mitään musta, siitä, mitä mun päässä liikkuu.. oon kyllä puhelias, hauska, ilonen ym.. mutta oikeesti siitä on kuorta joku 50 % edelleen. valikoin älyttömän tarkasti ihmiset keille kerron mitään itsestäni.

toivoisin sulle voimia, tiedän ihan todella -tai ainakin samalta kuulostaa, kun mun jutut- mitä käyt läpi. siitä on mahdollista nousta -vahvempana. :)

lääkkeet ja viina ei oo ratkasu, kyllä... :)
. kirjoitti...
Kuulostaa niin tutulta, oon ajatellut samoja asioita, mutta se ei auta ku taistella. Kyllä sä pärjäät ja jaksat nousta. Se on jo jotain, kun jaksaa aamulla nousta sängystä ylös.
Marko Lahti kirjoitti...
mä haistelen persereikiä ja haisevia kyrvän nuppeja usein

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa