/ 8000 merkkiä käytetty
1402 - 12.9.2009 (arvosana: -69)

Vituttaa ihan suunnattomasti. Poikakaveri on Helsingissä, kavereittensa kanssa ryyppäämässä ja kattomassa jotain keikkaa. Ei siinä muuta, mutta kun se lupas n. viikko sitten että on kuukauden selvinpäin. Soitin tuossa sille, puhelu kesti jopa 89 sekuntia kun sen oli pakko lopettaa. Todennäkösesti siksi että hyvää kaljanjuontiaikaa meni hukkaan. Sit pyysin et se soittas kun ne on perillä Hesas; en tiiä, ehkä -oli vastaus.
Pitäs mun olla jo tottunu tohon lupausten pettämiseen, on se tehny sitä tyyliin aina. Ja koko seurusteluaikanamme, eli kaheksan kuukauden aikana, se ei oo ollu kahta viikkoo selvinpäin. Sit se suuttuu ihan vitusti jos satun mainitsemaan asiasta.
Se kans vituttaa, kun tuntuu että jos sanon jotain vähänkin poikkipuolista, on se kävelemässä jo ovesta ulos. Ja aina se oon mä joka loppujen lopuks pyytää anteeks. Pää ei kestä sitä kun se on vihanen mulle, joten me ei oikeen voida keskustella mistään kovin syvällisesti.
Vitutusta aiheuttaa myös se, että tämä poikaystäväni tekee jotain koko ajan. Pelaa, surffailee netissä, kuuntelee musiikkia tai soittaa tai jotain. Koko ajan. Mä haluisin viettää aikaa sen kanssa tekemättä mitään, mutta ei se vaan onnistu. Jos pyydän, et se tulis makkariin halimaan, on vastaus AINA se perinteinen: Kohta. Sit kun se puolen tunnin päästä tulee siihen mun viereen, malttaa se olla siinä peräti viis minsaa tai sinnepäin. Ja sit taas pelaamaan jotain vitun turhaa nettipeliä.
Sit kun se on jossain, kavereittensa kanssa pihalla tai jossain, ois ihan kiva tietää miten pitkään se viipyy. Vastaus: en pitkään. Sit kun pyydän selvennystä, et osais vähän suunnitella tekemisiä sen mukaan eikä tarvii vaan koko ajan odottaa että se tulis kotiin, niin ei mitään. Ei pitkään ja kohta, ne voi mun poikakaverin suusta tulleena tarkottaa mitä tahansa 10 minuutin ja viiden tunnin väliltä. Siis mulle sanottuna. Jos joku kaveri soittaa, et lähtiskö se pihalle, ei mee kun viis minsaa ja se on jo menossa. Jos mä kysyn sitä kotiin, ei tunnu olevan mikään kiire.
Tuntuu että oon sille joku itsestäänselvyys... Me ei varmaan osoitettas minkäänlaista hellyyttä toisillemme jos mä en tekis alotetta. Paitsi jos se on kännissä, sillon se toki tunnustaa rakkauttaan ja kertoo mitä ihanimpia asioita, mutta ei sellasia kuule jos se on selvinpäin.
Jep, mua tosiaan vituttaa.
- Angelica

Kommentit

-Z kirjoitti...
Kuulostaa siltä että poikaystävän vaihto saattaisi olla paikallaan. Sinulla kuitenkin on syy pysyä jätkän kanssa vai mitä? Ei kukaan muuten tuollaista katselisi.
Angelica kirjoitti...
Se siinä onkin, kun rakastan sitä vitun apinaa, enkä oikeesti voi kuvitella elämääni ilman sitä.....
heha kirjoitti...
Sano sille suorat sanat, ei siinä muu auta varmaa. Mut tee miten parhaaks näät. koita pärjäillä :)
A kirjoitti...
Mies ei muutu ja vitutus jatkuu. Googleta "narsismi" ja etsi itsesi ja poikaystäväsi.

Lemppaa se vielä kun se on suht helppoa.
hurdur kirjoitti...
Se on sussa vika ei miehessä
H kirjoitti...
miehessä on nyt vikaa, se on väärä mies.

kyllä ne pysyy kotona/pitää lupauksensa, jos ovat tosissaan. tän tajuamiseen meni multa joku 3 vuotta.
tiedänkyllä kirjoitti...
Et sä kiinnosta sitä enään.. Se haluaa uusia tuulia
T kirjoitti...
Otat ruuvimeisselin ja avaat koneen kuoret ja vähän tökit näytönohjainta niin että kone menee huomaamattomasti paskaksi. Sitten kun se sadattaa sulle ahdinkoaan sanot voivoi ja lähdet tyttöjen kanssa pihalle. Se siis todellakin pitää sua itsestäänselvyytenä tiedän koska olen itse samanlainen tampio. Ei saa olla liian helppo nainen! Omaa tahtoa ja väkinäisiä menoja kehiin.
jejeje kirjoitti...
no huhhu onks sulla ees omaa elämää jos venailet tollast jätkää joka paikasta

muista tärkeysjärjestys: eka ite ja sitte muut, se on sitä terveellistä narsismia.. kato itestäki täytyy tykätä sen verran et ymmärtää ettei tommost paskaa tarvi kenenkää sietää

meeppä jooko ite joskus jonnekki bailaa ilman sitä ja käyttäydy samal tavalla ku se ja kato mitä se sanoo.. on sullaki oikeus elää ja bailaa,
jos siis haluut
asas kirjoitti...
Hanki itse omaa tekemistä??

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa