/ 8000 merkkiä käytetty
1395 - 10.9.2009 (arvosana: -46)

Ketuttaa tämä "naamakirja" ja henkilöt, jotka yrittävät saada siihen hommaan mukaan. Mielestäni ei voisi olla teennäisempää "sosiaalista kokoontumispaikkaa" kuin se. Ihmiset lisäilee sinne ns. kavereikseen henkilöitä, joiden kanssa ei ikinä muuten puhuisi, mutta lisätäänpäs nyt vaan kun sattuu olemaan täällä. Ja sitten siitä hehkutetaan kuin olisi saavuttanut jotain.

"Mullapa on näin monta kaveria feisbuukis". Joo, kiinnostaa, minäpä tiedän kenen kanssa minä oikeasti pystyn viettämään aikaa ilman mitään kirjoja. Kiitos.
- QWERTY

Kommentit

mussutus kirjoitti...
Oikein
huu kirjoitti...
oot harvinaisen oikeessa.. tein joskus profiilin sinne ja ei jumalauta se meno on niin teennäistä ja jumalauta niitä kavereiden keräilijöitä >:(
vituttaa koko sivusto
hohhoijaa kirjoitti...
Oikein, vituttaa kun kokoajan puskee kutsua johki vitun facebookkii ja sit jotkut kaverit viel pystyy hehkuttaa siitä.
JFKEHKWJWFHWJEF kirjoitti...
Oi voi... aloitetaanpa alusta.
Facebook on SELLAINEN SIVU JOSSA LISÄTÄÄN KAVEREITA PERKELE! ONKO PAKKO VITTU KÄYDÄ SIELLÄ JOS ET VITTU HALUU NETTI KAVEREITA SAATANAN PERKELE!??
naamakala kirjoitti...
^Tällainenko on Facebookin peruskäyttäjä? Vähän hakusessa se naamakirjan tarkoituskin näyttää olevan.
ggggggggggggggg kirjoitti...
Ite et selvästikkään oo yhtään sosiaalinen kun ei kiinnosta tutustua uusiin ihmisiin. Netistä ehkä harvemmin saa tosi ystäviä mutta joskus voi oikeasti onnistaa ja tutustua siellä parhaaseen kaveriinsa. Ja facebookissa nyt ehkä yleensä voi jutella jollekki kaverille joka asuu kaukana tai vaikka toisella puolella maapalloa. Eikä sun oo helvetti pakko käydä jos et tykkää!
asd kirjoitti...
"tosi ystäviä" wut are those? Mikä määrittää tosi ystävän? se että se rientää läpi tuulen ja tuiskun kuuntelemaan murheitasi, tai pelastaa sinut palavasta kumiankasta? Olisiko jo aika siirtyä pois siitä kirjojen luomasta illuusiosta ja myöntää, että kaikki kaverit on vaan kavereita, voi olla parempia tai huonompia kavereita, mutta ei tuollaisia TOSI YSTÄVIÄ oikeasti ole. ei muuta
PienP*skiaine2 kirjoitti...
JFKEHKWJWFHWJEF... Semmoone juttu ny vaan et jengi lisäilee siel niinku pomojaan ja esimiehiään kaverilistalleen. Mitä vittua? Kysyn vaan. Siis Voi mun esimie ja pomo olla ihan hyviä tyyppejä, mut jumalauta ei ne ole mun KAVEREITA. Työkaverit on eriksee. Jonku kans voi olla tietty suuremmiski tekemisis mut se on asia erikseen.
Kits. Ei muuta
Quak kirjoitti...
asd, ikävää että et ole koskaan tosi ystävää tavannut, mutta typerää väittää ettei sellaisia ihmisiä olisi. Itse kärsin vuosia sitten masennuksesta, kunnes se tosi ystävä tuli ja kiskoi minut sieltä väkisin ylös. Vielä nykyäänkin riittää tekstari "mä haluaisin puhua sun kanssa" ja 30min sisällä soi ovikello. Tämäkin oli vain yksi, ei edes kovin hyvä esimerkki. Tosiystäviä on, tosiystäviksi kasvetaan. Harvassahan niitä tosin on, mutta kun yhdenkin saa, ei siitä joudu luopumaan enää koskaan.
gklj kirjoitti...
Nnooo... onhan ihmisellä oikeus olla mielipiteensä. Itse ajattelen että voisipas alkaa feispuukkaamaan, vaikka olen aina ajatellut että IRC-Galleria vois olla yhtä hyvin pissiksetjafruittikset.fi vaikka se on erittäin samanlainen sivusto?
JFKEHKWJWFHWJE kirjoitti...
PienP*skiaine2.. Semmoone juttu ny vaan et mitä helvetin välii mitä muut ihmiset siellä tekee?
kaatuko sun satumailmas jos jonkun ranskalisen tehtaan sihteeri lisää pomonsa kaverilistalle facebookissa?
PS: Pakottaako sun pomo oikeesti lisäämän sut kaveri listalle ko on nii hirveetä?
JFKEHKWJWFHWJE kirjoitti...
Antakaa anteeksi muutama typo, elämä jatkuu!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa