/ 8000 merkkiä käytetty
1393 - 8.9.2009 (arvosana: -44)

Vituttaa kun minun kanssani samassa valinnaisaine ryhmässä on eräs poika johon olen ihastunut, mutta olen vain liian ujo mennäkseni puhumaan hänelle. Ja vaikka pokkaa jotenkin ihmeellisesti löytyisikin, en tiedä ollenkaan mitä sanoisin... varmaankin jäätyisin vain kokonaan.

Ainiijoo ja mullahan ei ole mitään hajua, että olenko se vain minä, vai pitääköhän hänkin minusta...

Että tällasta vitutusta tällä kertaa
- ...

Kommentit

jjeejejeejj kirjoitti...
Mene sen eteen ja huuda kurkku suorana ''LET'S ZUMBA!!!!''
koira kirjoitti...
hahaha luuseri
Hih kirjoitti...
Mikäs koulu kyseessä? =)
  kirjoitti...
luulin että vain pojat kärsivät tästä...
Au. kirjoitti...
Ei kannata, kerran myönsin ja sen jälkeen särky sydän nii että en oo kestää uskaltanu tykätä.
Päälle kaks vuotta siitä alkaa olla.
... kirjoitti...
Kilterin koulu kyseessä ja ei näköjään oo vaan pojat jotka tästä kärsivät...
goforit! kirjoitti...
No jos et mitään tee, niin varmana se sydän särkyy ku joku muu tyttö ehtii ensin. Kyllä se pienempi paha on mennä juttelee ja kysyy ulos, ku se että istut ja tuijotat etkä tee mitään.
Mykkä kirjoitti...
Toimi!
Z kirjoitti...
Jotain sinun on tehtävä, koita tutustua poikaan yms. Mutta älä missään nimessä mene samantien suoraan kertomaan tunteistasi. Sillä tavalla vain pelästytät pojan pois. Kun tutustut poikaan ja etenet pikkuhiljaa on mahdollisuus että hänen tunteensa heräävät ja jos tilanteen hoitaa oikein voi syntyä mitä vain.
demi.fi tms kirjoitti...
demiin tämmöset vikinät en viihdyty ollenkaa tällätteistä
Ujo myös kirjoitti...
Ajatellaanpa hei nyt kypsästi. Tuo on oikeasti kova paikka, ja minkäs ihminen voi itselleen? Itsekin olen aivan mahdottoman ujo, enkä uskaltaisi tunnustaa rakkauttani kenellekään, varsinkaan suoraan sen kohteelle.
Ajatelkaapa itsenne tuohon tilanteeseen, ja kirjoittakaa vasta sitten.
Ja kuka ikinä tämän kirjoittikin, älä lannistu! Tutustu siihen ihan rauhassa. Ystävyys on loistava pohja suhteelle, ja minä tiedän sen.
Ja jos tämä suhde ei saa tuulta purjeisiinsa, niin älä huoli; ennen pitkää löytyy joku toinen, joka saa sinut unohtamaan sen.
Pysy lujana!
Poeka kirjoitti...
Pahin virhe on mennä kysymään "Ollaanx!1!" tai jotain vastaavaa. Jos kurssi kestää vielä jonkin aikaa niin ajaudu vaikka "vahingossa" samaan ryhmään tekemään ryhmätöitä tjsp. Itse en ollut tarpeeksi "kypsä" tajuamaan näitä asioita vielä yläasteella ja vähän sen jälkeen. Tajusin pokausyritykset vasta vuosia myöhemmin... ei näin. Tulosta syntyy kun tutustuu ihmisiin aivan muissa merkeissä kuin seurustelu silmissä, vaikka asian joutuukin naamioimaan muuhun toimintaan. Siitä se, rohkeasti höpöttelemään niitä näitä ja tekemään esitelmiä jne.
Poeka kirjoitti...
Jatketaan vielä sen verran, että jos kysyy suoraan tyliin "Ollaanx?", siinä särkee pahimmillaan oman sydämendä pidemmäksi aikaa ja saa itsensä naurunalaiseksi vastapuolen kaveriporukoissa, vaikkei ihastuksen kohde itse sitä haluaisi. Vastapuolella voi olla sen verran epäkypsää porukkaa, että he eivät vain tajua näitä asioita. Parin epäonnistuneen ja osittain onnistuneen yrityksen jälkeen olet joko liian arka tai sitten äärimmäiset vahva näihin asioihin. Tämän voin sanoa omasta kokemuksesta. Toivotaan siis mukavia hetkiä parisuhdemaailman parissa.
... kirjoitti...
Muuten ihan hyvä, mutta kyseessä ei ole mikään aine missä tehtäisiin minkäännäköisiä esitemiä/ryhmätöitä yms... Eli tässä tapauksessa ei ole mitään ''tekosyytä'', että voisi mennä puhumaan/tutustumaan. Ja jos muuten vaan menee juttelemaan, niin kyllä siitä nyt jotain voi aavistaa jos on vähänkin järkeä päässä.
Poeka kirjoitti...
Onko yhteisiä kavereita? Kavereiden kautta voi aina tehdä peliliikkeitä.
... kirjoitti...
eipä oikeestaan...
Repesin taas xD kirjoitti...
jjeejejeejj vittu oot äijä :DDDDDDDDD
Poeka kirjoitti...
Jos et malta odottaa pidemmän aikaa ja toivoa, että tutustutte muissa merkeissä niin katsele sillä silmällä niin, että vastapuoli "vahingossa" huomaa. Siitä voi yrittää jotain meininkiä. Kyselet joskus vaikka "apua" jossain koulutehtäväshitissä. Tosin ihastuksia myös tulee ja menee, katkeroidut vähän ja tulet varovaiseksi etkä uskalla heittäytyä uuteen suhteeseen... hmm, kuulostaa tutulta.
Poeka kirjoitti...
Ja niinhän siinä taas kävi, että vituiksi meni, mutta kyynisyys voittaa. Eläköön-huuto kyynisyydelle ja tapahtumien mukanaan tuomalle rohkeudelle. Kyynisyyden ja rohkeuden kun yhdistää niin voi kysyä keneltä ihan mitä tahansa, mutta pidetäänpä vähän aikaa taukoa naisista. Hmm, pojat, kiinnostaisiko? Vitsi vitsinä.
dfsbf kirjoitti...
jjeejejeejj kirjoitti...
Mene sen eteen ja huuda kurkku suorana ''LET'S ZUMBA!!!!''


^ ei vittu hajosin :'D

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa