/ 8000 merkkiä käytetty
1250 - 15.8.2009 (arvosana: -62)

Armeijajuttua, älä lue jos ei kiinnosta...

Mhm, vituttaa ihmiset jotka vielä vuosia varusmiespalveluksen jälkeen jaksavat itkeä ja valittaa kuinka se oli niin paskaa. Tulee vaan väkisin mieleen että minkälaisia piloille hemmoteltuja kakaroita herrat ovat lapsuudessaan olleet... ei ole tainnut äiti pahemmin tukistella.

Ainahan se meillä jossain vaiheessa illanistujaisia puhe kääntyy armeijajutuiksi ja ainahan on porukassa näitä sankareita jotka alkaavat viinapäissään räyhäämään että se on ihmisen kurjinta aikaa, ennemmin vankilaan olisivat menneet, ei mitään hyötyä jne...Eihän siellä nyt minullakaan mitenkään kivaa ollut, mutta kuitenkin helpompaa kuin siviilissä siihen aikaan, ilmainen sapuska, vaatteet ja majoitus. Myös P-Kaudella todettuun astmaan sain ilmaisen lääkityksen myös vuodeksi eteenpäin palveluksen jälkeen...Tämän kun päästän suustani niin siitähän se tappelu syntyy, Olen kuulema sekopää. Friikki. Armeijan jälkeen käteeni jäi n. 200e käyttämättömiä päivärahoja, kyllä sekin tyhjätaskun lompsassa tuntui ihan mukavalta.

Ei minulle aivan paska maku armeijasta jäännyt, kantahenkilökunta vaikkakin vittumaisia olivatkin, olivat he kuitenkin sanansa mittaisia miehiä, toiveitani kuunneltiin ja pääsin AUKin jälkeen haluamaani tehtävään jääkärikomppaniassa, TA-Partion johtajana. Hakijoita oli useampia, mutta kapteeni (nykyinen majuri) lupasi varman paikan mikäli pidän yllä hyviä tuloksia testeissä. Se onkin varmaan osasyy siihen miksi "viihdyin" armeijan harmaissa.

Tämä nyt oli aivan kauheata scheissea, mut tulipahan kuitenkin kerrottua. Tällainen sekopää minä olen.
- Friikki

Kommentit

sepi kirjoitti...
Et ole friikki. Ne jotka itkevät intistä ovat vässyköitä pullamössöihmisiä. Itselläni oli oikeasti ihan kivaa armeijassa, välillä tietenkin meinasi hajota niin perkeleesti, mutta se kasvattaa luonnetta. ja inttikin on nykypäivänä todella lepiä verrattuna vanhoihin aikoihin
AMEK kirjoitti...
Vaikken käyny kun tuon "lenokkikerhon" oli tuo oikeastaan melko kivaa aikaa...
äägäg kirjoitti...
vittu sellaset jotka parkuu inttiä on nii vitu luusereita! siellähä pääsee vittu rynkyllä sohimaa taulut paskaks hell yeah!
A kirjoitti...
Hyvillä mielin noita muistellaan aina :) Ihme vässykkä"kavereita".
anaalikenraali kirjoitti...
te aivopestyt sanotte vässyköiksi kaikkia jotka eivät näe sadomasoleikeissä mitään hienoa, selkärangaton paskahousu on se, joka toisen komenteluun alistuu ja pitää sitä vielä miehen mittana
Lentosotamies kirjoitti...

Kyllä intissä aikanaan sitä touhua vihasin ja vitutti siellä KAIKKI niin helvetisti... jälkeenpäin sitä huomaa että oppi kaikenlaista niin itsestään kuin myös ihmisistä yleensä.

Hieno kokemus.

Ja avautujalle vielä että vaihda kavereita, tartte kattella tuollaasia vitun itu-hippejä :D
Alik. kirjoitti...
jos et tykkää armeijasta nii oot sitte itu-hippi? ei vittu mitä porukkaa..
köhhhh kirjoitti...
se pisti silmään että ilmeisesti sinua ei tunnu haittaavan armeijasta aiheutunut astma, itse nyt suoritan juuri palvelusta ja aika melkosta hallaa tuntuu tekevän terveydelle... herkkua tämä homekeuhkon elämä
Tervakeuhko kirjoitti...
No perkele tollasia hippejä ei tarvii kuunnella! Vittu armeija kasvattaa ihan saatananmoisen selkärangan (mikäli sellaista edes löytyy kyseisiltä ihmisiltä joita mainitsit). Itse odotan armeijaan pääsy helvetinmoisella innolla, jopa erikoisjääkäriksi pääsy on tähtäimessä, ja jokainen joka sanoo friikiksi niin varmasti vedän turpaan! PERKELE! Ei sitä talvi ja jatkosotaa tollasten nynnyjen ansiosta voitetty vaan tosi miesten jotka ei itkeny kuinka helvetin kurjaa oli!

Kiitos! (ja olen pahoillani kirjoitusvirheistä yms. mitä saattaa löytyä kommentistani)
asdda kirjoitti...
Jos ei armeijasta selviä, on jo helvetin epäonnistunut ihmisenä. Saatana!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa