/ 8000 merkkiä käytetty
12086 - 21.10.2013 (arvosana: -42)

Vituttaa olla näin saatanan katkera ihminen. Ikää on lasissa vasta 25, mutta kohdalle on ehtinyt sairautta, huolta ja murhetta enemmän kuin monelle kuusikymppiselle. Sydän on rikki niin rytmihäiriöiden kuin jätetyksi tulemisen takia. Olen matkustellut paljon, tahdon kun nähdä maailman ennen kuin jokin sairauksistani antaa armoniskun - mutta kaikkialla on pohjimmiltaan samanlaista kuin täällä, samat ongelmat eri mittasuhteissa joka mantereella. Aasiassakin, jossa luulin ihmisten olevan yhteisöllisempiä, paistaa läpi ihmisten perimmäinen itsekkyys. Ainoat syyt miksi ylipäänsä elän vielä ovat ne, etten poismenollani halua satuttaa niitä muutamia ihmisiä, joista enää välitän, ja että pelkään kuolemaa, vaikka yritän itselleni muuta uskotella.

Haluaisin elää ja olla onnellinen kuten kuka tahansa muukin, mutta välitän liikaa. Nykyään on muotia "to not give a fuck". Minua raivostuttaa se, että kaikelle voi ja pitääkin nauraa. Luonnonkatastrofi? Nettimeemit pystyyn. Haluat tutustua ihmiseen lähemmin? Hänelle riittää yhden illan kiihko ja unohdus. Jopa tuttuni pojalle oli opettaja koulussa sanonut, kun häntä siellä kiusattiin, että kaikkea ei pitäisi ottaa vakavasti.

Nykyään ihmiset eivät ota mitään vakavasti.
- Chloe Vitrioli

Kommentit

kissa kirjoitti...
Täälä on kans yks joka haluaa miellyttää muita, mutta saa vastaan ainoastaan suurilta osaa pelkkää paskaa ja takinkääntelyä.

Myös yhden illan jutut kuulostavat epämiellyttäviltä, joita en halua edes kokeilla.
koira kirjoitti...
lemmikki, ystävät ja musiikki pitävät meikäläisen vielä tällä planeetalla. kannattaa ottaa ne asiat vakavasti mitkä pitävät hengissä.
koira kirjoitti...
ps. huumorintajua ei kannata hävittää. sen jos hukkaa niin menettää kaiken. maailma on aika karu paikka, mutta asioille pitää pystyä nauramaan. ei tietenkään kaikelle, mutta ainakin itselleen.
pienijapyöreä kirjoitti...
Olen samaa mieltä. Nykyään se on niin, että jos itkee on ylitunteellinen ja jos alkaa huutamaan, on draamaqueen. Nykyään vaan halutaan olla "yolo i dont give a fuck". Vitustahan se on. Nykyään mikään ei ole vakavasti otettavaa.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa