/ 8000 merkkiä käytetty
11964 - 9.9.2013 (arvosana: -22)

Nyt on taas semmonen hetki, kun meikäläisellä on aikaa ja kiukkua suoltaa tänne novellia. Nimittäin kello on kuutta yli kaksi yöllä enkä saa unta. Jos se ei riittäisi hermoja raastamaan, niin viime viikkojen tapahtumat niin omassa elämässäni kuin maailmalla kylläkin.

Otetaas ensiksi tämä jo viikkoja vanha vitsi Miley Cyrus, jonka perseenheilutus oli otsikoissa ja kauhistelun aiheena, ja kun siitä ämmästä on tarpeeksi jauhettu alkaa iki-ihana Big Brother, josta paskalehdet tulee saamaan varmasti laatuartikkeleita liukuhihnatuotantona. Kyllä mä ymmärrän ettei porukkaa kiinnosta miljoonat tonnit radioaktiivista paskavettä Fukushimasta vuotanut (ja edelleen vuotava) reaktori, Egyptin iloiset karkelot ja Syyrian joukkotuhosirkus. Syyrian hommaa puidaan pikkasen, koska Uncle Sam on puuttumassa peliin, ja kaikkienhan tietenkin pitää dissata jenkkejä, ku se on niinku cool ja tosi kantaaottavaa niinku sillee.

Lukasinpa myös yhden artikkelin jokunen aika sitten, jossa pari teinipoikaa Amerikan mantereella tappoi jonkun lenkkeilijän ampumalla selkään, koska niillä oli tylsää. Vittu mitä sällejä. Eihän tollanen voi muuta kuin vituttaa. Ja ihan suomalaisissa yläkouluissa keikkaduunia tehneenä väitän, että samanlainen ei ole täällä meidän pikku lintukoto-Suomessa kovin kaukana, sen verran rankkaa settiä on jo 13-15v kersojen keskuudessa. Kertoisin mieluusti muutamasta kiusaamistapauksesta, mutta vaitiolovelvollisuus- ja sen verran rankkaa settiä että pulla-helmiina-pettereiltä menis yöunet, vielä kun kaikki se paska on totta.

Sitten vähän lievempää vitutusta, mutta vitutusta silti. Yritin pitkästä aikaa piirrellä kuvia, ihan siis omaksi iloksi kun en oikeen meinaa saada öisin unta. No, tungen pari kuvaa nettiin deviantart-nimiselle sivulle ja ei mene kun vartti niin huomaan että sun täytyy piirtää jotain saatanan anime-fanarttia jos tahdot että kukaan viittii ees vilkasta. Tai ottaa kuvia auringonlaskuista. Mielellään paskoja ja uploadata sata kerrallaan kolme milliä eri kulmasta otettuja kiintolevyn tukkivia BMP-ripuleita. Olis ollu mukavaa saada kommenttia, ihan vaikka vaan paskaksi haukkumista, mutta kun kaikki vaan tunkee koko sivun tukkoon animeanimemangadesushittiä, auringonlaskukuvia ja jotain vitun piirroshahmoponeja. :D

No niin, ei vituta enää niin paljoa ja silmäluomet alkaa painaa. Hyvää yötä.
- Valora

Kommentit

Moi kirjoitti...
Valora, haista vittu.
Valora kirjoitti...
Vituttaako? Naminami :D
kissa kirjoitti...
Iso osa taiteilijoista, jotka ovat tänä päivänä ihan huikeen tunnetuita, ovat olleet omana aikanaan nobodyja.

Lohduttaako? Toivottavasti :)
Scorpio kirjoitti...
Mikä sun nicci on dA:ssa? Voisin käydä vilkaisemassa niitä kuvia ja voin yrittää kommenttiakin heittää. :D Muakin vituttaa samaten kyseisellä sivustolla se anime fan artin määrä, joten et ole ainoa. -__-'
koira kirjoitti...
aina voi taiteilla omaksi ilokseen, itsekkin aina piirtelen kun sillä tuulella satun olemaan. en kuitenkaan ikinä julkaisisi teoksia missään netissä, koska samanlaisia on miljoonia ja ketään tuskin kiinnostaa vilkaista minun töherryksiä. en kyllä seuraile muidenkaan taideteoksia niin ahkerasti kun netissä olo painottuu lähinnä kavereiden kanssa jutteluun.
Moi kirjoitti...
Ei :)
koira kirjoitti...
kuka vittu jaksaa lukee noi pitkän avautumisen ?!
V kirjoitti...
koira, kuka tahansa jolla ei ole "30 second attention span"- syndroomaa :P
Nyrkkeilijä kirjoitti...
Taas "hyviä" pointteja, Valora.

Mutta johan tuota leipää ja sirkushuveja-käytäntöä on harrastettu jo ammoisista ajoista lähtien, ja näin ollen pidetty porukka typeränä ja tietämättömänä eliitin rillutteluista sekä pillutteluista.

Kyllä niitä jenkkejä silti kannattaa toki kritisoida, mutta massan lammasmainen tapa omaksua julkinen mielipide ei jätä sijaa kyseenalaistamiselle tai oppimiselle.

Loppupeleissä tätä roskasakkia ei kiinnosta muu kuin sosiaalinen hyväksyntä ja oma status.
Nyrkkeilijä kirjoitti...
Ja "hyviä" siis siksi, koska onhan se ikävä homma että aina me ihmiset puhumme vain vituttavista asioista.

Noin muuten mukava lukea hieman paremmin perusteltua kantaaottavaa settiä, eikä näitä "vittu ku oon rakastunu yhteen poikaan ja se ei oo muhun vittu en tiiä mitä teen vois tehä itsarin"-angsteja.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa