/ 8000 merkkiä käytetty
1192 - 12.8.2009 (arvosana: -19)

Surettaa kun oon niin yksinäinen. Mulla on ne muutamat kaverit ja yks vaan mun luokalla ja seki pyörii muitten kans siinä samalla ja tajuan sen, mutta kun en oikeen oo niitten muitten kaveri. Jään koulussa tosi monesti yksin ja se on masentavaa kun tiiän, että kaikki varmaan puhuu musta sillee että taas tuo outo istuu tuolla yksin.

Koulun jälkeen en useinkaan osallistu yhteisiin iltamenoihin kun aattelen, että oon kuitenki vaan koko illan hiljaa tms. Pyörin useimmiten vaan yksinäni kaupungilla, kun muut pitää hauskaa. Muutenki haluaisin muuttaa hesasta johonki pienempään paikkaan, jossa ehkä saisin helpommin kavereita ja sopeutuisin joukkoon. En oo ikää viihtyny isoissa porukoissa.
- yksinäinen stadialainen

Kommentit

None|i kirjoitti...
'life feels life naa naa na na naa'
Koitas iisalmee
J kirjoitti...
Oulu on ihan mukava mesta, kaupunkin ei oo liian iso ja metsää riittää samoamiseen ja itsensä etsimiseen. Toisaalta, liian pieneen kaupunkiin/kylään muutto voi olla vielä huonompi, olet ulkopuolinen mutta muutaman vuoden päästä asia on toinen. Uskallan sanoa, että Helsinkin on kylmä mesta jossa ihmisen tavoitteet ohittavat ihmisyyden.
. kirjoitti...
Sama ongelma, en oo koskaa viihtynyt isoissa porukoissa.
koko kirjoitti...
Luulis et hesassa just on kavereita ku on monii kouluiki, tääl pamios on vaa 1 koulu ni siin on sit ne omanikäset kaverit...Miks et mee sinne mukaa vaa, eka heität hyvää läppää ja illal pyydät kiakki ulos ryyppää :DDD
tietäjä kirjoitti...
se on se joukkojen yksinäisyys..
naksu kirjoitti...
Ha, kyllä Helsingissä on lämpimiä aitoja ihmisiä ja yhtä vaikeeta se tutustuminen ois muuallakin. treenaa sitä! ja jos sut jonnekin kutsutaan, niin mene!
petjan faija kirjoitti...
Yritä vain rohkeasti solmia uusia ihmissuhteita. Kaikista ei voi tulla parhaita kavereitasi, ja epäonnistumisia tulee, mutta ei maailma niihin kaadu. Et kuitenkaan voi voittaa jos et uskalla yrittää. Kokemus kartuttaa sosiaalisia taitoja, mutta niitä voi parantaa myös lukemalla. Koita lukea esimerkiksi Laura Benyikin Ymmärrä elekieltä.
äksplöö kirjoitti...
Kalajärvelle älä ainakaa mene, se on _PASKA_ paikka.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa