/ 8000 merkkiä käytetty
11885 - 14.8.2013 (arvosana: 9)

Uniongelmat.

Jumalauta jos menen aikaisin nukkumaan, herään keskellä yötä eikä uni enää tule ja jopa ne kohtuulliset vitun lyhyet neljän-viiden tunnin unet on sitä, että herää paniikissa sydän pamppailen 30 min välein, koska pelkää olevansa myöhässä.

Uneni laatu on muutenkin paskaa, pelkät torkut sohvallakin on katkonaista paskaa sen hienon tunnin ajan, kun heräät sen viiden minan välein paniikissa taas.

Vittu mä olen mennyt kohta viikon siten, että olen saanut vaan kolme tuntia unta per yö. Eihän tässä muuten, mutta kun se bitun aamukahvikaan ei enää auta, kolottaa jokasta jäsentä niin vitusti ja koulussa on kiusallista istua, kun nuokahtelee ja kusipäälauma hihittelee vieressä.

Ja mikä ihaninta, tää paska alko jo viime vuonna ja kesäkin meni tollasella katkonaisella paniikkiunella. Oikeasti, mikään ei ole minun elämästä niin perseestä kuin herätä jumalattomassa paniikissa ja hapuilla se puhelin kouraan, huomatakseen että nukahti vartti sitten ja tietää, että tämä rumba jatkuu siihen aamuun asti.

Sitten vielä perseilevä sisko hokemassa "mun kaverilla oli sama, mut sit se meni armeijaa ja siel oli nii kiinteet nukkumiset et se alko nukkuun sen jälkee normisti, oot vaan vitun laiska paska, joka ei ees yritä" ja ne ihanat "liikkusit enemmän nii kyl sä saisit unta"-kommentit, ja jso huomautan, että liikun kyllä joka hemmetin matkan pyörällä, niin se toteaa, ettei sitä lasketa, iekä kyllä mitään muutakaan, koska minun liikuntatapanihan eivät muutu sinä aikana, kun se asuu jossakin hevon perseessä ja tulee viikonloppusin kotiin.

Ja sitten tulee joku perse-einari neuvomaan, että kannattas lukee kirjaa, koska se on parempi kuin se tapetin tuijotelu. Nokun ei ole, minä luen sitä sitten sen koko vitun yön siihen aamu 5-6 asti, koska ei ramase ennen sitä tuntia koulussa. Parempi vaikka pyöriä siinä sängyssä se neljä tuntia odottaen unta.

Vituttaa enemmän kuin pientä oravaa, jolla on hampaat poikki ja käpy jäässä.
- VÄSYTTÄÄ NIIN VITUSTI

Kommentit

dänskä kirjoitti...
Kannattaa puhua oikeesti koulussa terkkarille. Että pistää tutkimuksiin niin osaavat antaa oikeaa hoitoa ja lääkkeitä. Sun keho ei jaksa jos et lepää kunnolla. Ja jos se terkkari alkaa vänkäilee jotai nii lyöt nyrkkiä pöytää. Pitää se omat puolet pitää. Oletko muuten kuinka vanha?
väsy kirjoitti...
15-vuotta mä tässä vasta olen ja aattelin mennä terkkarille ihan lähiaikoina, koska pitäs sielä nyt muutenkin käydä.
bdBzbsld kirjoitti...
Ketipinor? Venlafax? Melatoniini?
jonne kirjoitti...
Mul oli melkein samassa iässä sama homma ja jatku joku 4 vuotta. Mut sit lopetin ES ja sain unta.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa