/ 8000 merkkiä käytetty
1141 - 10.8.2009 (arvosana: -103)

Lähinnä nyt vähän ketuttaa kesäloman loppu ja koulun alku. Ei siinä muuten mitään, mutta kun kavereita koulussa ei ole juuri ollenkaan. Vain pari kaveria, joista osa on eri linjalla kuin minä eikä näin ollen ehdi nähdä kuin hyvässä lykyssä ohimennen ruokalassa. Myös ylemmällä luokalla on jopa yksi kaveri, jota en tämän takia juuri näe koulussa eikä raha salli nähdä vapaa-ajallakaan oikein. Ainakaan niin, että toisen kämpille menisi pörräämään.
Toinen on sitten tämä, etten yhtään tiedä mennäkkö inttiin vai sivariin. Armeija olisi tietysti hyvä kokemus ja kasvattaisi selkärankaa (jota kieltämättä tarvitsen hiukan lisää). Toisaalta taas en tiedä, kestääkö pää siellä. Eipä sitä tosin tarvitsisi kestää kuin sen puoli vuotta hyvässä lykyssä. Sivaria taas pidempään, mutta pää varmaan kestäisi sen paremmin. Täten sitten vituttaa kommentit "sivarit on nössöjä ja häpeäksi tälle maalle" ja näin pois päin...
Ärsyttää myös juuri tuo intin passitus vanhemmilta "sitten _KUN_ menet armeijaan..." Onhan minulla siihen armeijaan vielä aika paljon aikaa, mutta silti se pistää mietityttämään... Ehkäpä mieli selkenee kun tulee aika päättää mihkä menee.

Perkele.
- Blaargh

Kommentit

tomppa kirjoitti...
Inttiin vaan. Itse olisin saanut c-paperit suoraan sairauden takia mutta päätin silti mennä ihan a:n papereilla ja hieno kokemus oli. Ja se on ihan leikkiä nykyään.
Joop kirjoitti...
Ihan normaalia kammota uusia asioita tuossa iässä. 5-6 vuotta lisää ikää niin huomaat, että uudet tuttavuudet ovatkin ihan kiva asia.
hahaaa kirjoitti...
ooot homo jos et mee armeijaan vaikka taidat olla muutenkin
esa kirjoitti...
Noh asiahan on näin. Armeija on ylenpalttista paskaa, jossa ei ole mitään järkeä. Sivarissa saat tehdä jotain oikeasti hyödyllistä. Itse kävin armeijan, siellä oli ihan jees porukkaa kyl, mutta periaatteessa se itse armeija oli vaan niin jäätävää paskaa... ja kinekset ymsyms lololol mukaan laskettuna 6kk armeijassa olet kiinni enemmän, kuin 12kk sivarissa

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (62)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa