/ 8000 merkkiä käytetty
11103 - 26.2.2013 (arvosana: -76)

Onko vaarallista jos ei ole ollut aidosti, aikuisten oikeasti ONNELLINEN sitten vuoden 2003 kun olin kuudennella luokalla?

En ole emo, vaan suht' normaali kaveri. En vain ole tuntenut sitä onnellisuuden tunnetta enää vuosiin. Osaan kyllä olla "onnelisen oloinen" mutten aidosti onnellinen. Tuntuu ettei mistään tule mitään, samaa oravanpyörää vuodesta toiseen. Samat hanttihommat, samat naamat, ei koskaan uusia tuttavuuksia. Vituttaa kellon ympäri, siis aivan koko ajan joku asia vituttaa.

Olen oikeasti kateellinen onnellisille ihmisille. Paljoa en pyydä, saatika vaadi, haluan vain olla ONNELLINEN. Vitut mistään hienoista autoista, kovapalkkaisista töistä, hienosta kämpästä yms, kun vain voisin olla onnellinen. Tyttöystävää ei ole koskaan ollut enkä tiedä tuleeko olemaankaan jollei asiat ala muuttua pikkuhiljaa. Youtubessa seuraan näitä suomitubettajia ja näen heissä mahdollisen tulevaisuuteni. Hyi vittu, työtön sossupummi. Mieluummin kuolisin kuin alkaisin heidänlaisekseen.
- Jyyrpo.

Kommentit

nanji kirjoitti...
Aikanaan Big Brotherissa ollessaan BB-Sami lauloi näin tupakilla yksin kännissä istuen, seinää vasten nojaten: "On niin helppoo olla onnellinen, kun tyytyy siihen mitä on".

Noinhan se menee, itsellänikin toimii ja on toiminut useamman vuotta :) Missään muualla kuin korvien välissä ei ole vikaa, jos ei pysty olemaan onnellinen. Vai onko sittenkin korvien välissä vikaa, jos pystyy olemaan milloin tahansa onnellinen? :D

Toki jos koko aikaa on onnellinen, onnellisuus menettää merkityksensä, koska siitä tulee vallitseva tila. Kun tunteet vaihtelevat, osaa antaa merkityksen kaikelle kokemalleen :)
komppaaja kirjoitti...
^Tämä.
panomiez99 kirjoitti...
vittu et oo vielkä saanu piparii vaik oot jo vitu vanha, vittu mikä jäbä LOL PATHETIC
KULLINLUTKUTTA kirjoitti...
en ole työtön sossupummi vaikka en olekkaan töissä. Kun ei vittu vaan palkata,vaikka mitä tekisin!!! en ole työtön omasta tahdostani!! pitääks ottaa suihin,et pääsis johonkin töihin? MITÄ HÄH!!?? OJENNAPPA SE MUNAS TÄNNE SAATANA!!!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa