/ 8000 merkkiä käytetty
11082 - 24.2.2013 (arvosana: -72)

Elikkäs elämä menny tosissaa vituiks ja ikää on jopa 20v. Paska alkoi tippua tuossa neljäntoista paikkeil ku pilvenpoltto alko tosissaa ja mässyis tuli sit syötyä itteni melkein satakiloiseks, liikunta ei oo koskaa kiinnostanu ja perhe suht köyhä ja kiitos maailman pinnallisuuden takia ei naiset oo katellu tälläst köyhää nistiä. Eli joo oxycontit ja lyrmyt yms. lääkepaska on osa arkea. Kerran oli nainen, mutta siltäkää ei pillua tippunu ku oli joku saatanan itseään säästelevä lesta. No työpaikka meni parikuukautta sitten ja yksiössäni asustelu saatta loppua lyhyeen koska rahat ei riitä. :) Isäni on kuollut ja äiti kattoo pahalla emmekä ole enää edes väleissä. Velkoja on huumemaailmassa enemmän kuin tarpeeksi, mutta jostain syystä ruokaan on aina raha ja sitähän menee kun pötsi on samankokoinen kuin teidän perheen pyykinpesukone. Kiitos H-merkintöjen uus työpaikka on puolimahdoton ja narunjatkeeksi hyppiminen houkuttaa vitusti, koska tämä valtio ja sen sisällä asuvat perslävet ottaa pattiin enemmän kuin kolmen promillen joka päiväinen humalatilani, jonka juon puhtaasta vitutuksesta. Krapula on yhtä riemua, koska sitä kärsii tässä maassa kaikki. Kiitti mulle riitti, rata jatkuu ja rillumarei helvettiinhän tässä lähdetään varmaan kuukauden sisään, koska olen taivaaseen liian läski ja uskoton. Pilveän päälle jos pääsisin niin se ei kestäisi vaan vajoaisi takaisin tänne elävien sekaan jolloin saisin uudelleen hukkua tähän elämän riemuun. Joten te saatanan hiustekikkaroitumisestanne valittavat voitte mennä kädelle ja miettiä, että ne asiat voivat olla huonomminkin.
- Jippijajou

Kommentit

raitsi kirjoitti...
Arvaapa kuule mitä :D Oot aivan itse tuohon jamaas itses asettanut, niin en kyllä näe sullakaan olevan mitään valitusoikeutta "murheistasi". Vähän niin kuin läski valittelee läskeistään, mutta ei tee asialle mitään. Hetkonen, sähän olit myös läski. Ensinnäkään, jos haluat laihtua, niin laihtuminen lähtee ruokavaliosta, ei liikunnasta. Sä et todellakaan korvaa pizzaa puolen tunnin juoksulenkillä, sillä tunnin hölkkä kuluttaa 200 kaloria. Yksi karkkipussi on 1000-2000 kaloria, riippuen sisällöstä. Tuskin jaksat juosta varttia pidempään, niin varmaan tajuat asioiden lähtevän liikkeelle elämäntapamuutoksista.
raitsi kirjoitti...
Mutta onneksesi olen tehnyt aivotyön puolestasi; Elämäntapamuutos: jätät alkoholin, pilven sun muun paskan elämästäsi, menet tarvittaessa vieroitukseen ja muutat äitisi luokse. Kyllä, tämän luettuasi voi vituttaa, mutta soitat äidillesi, pyydät anteeksi aiheuttamaasi mielipahaa, sanot haluavasi muuttua, kerrot tilanteen kuin se on. Kotona asuessasi saat todennäköisemmin terveellistä ruokaa, ja sulla on joku, joka voi valvoa tekemisiäsi. Et välttämättä kehtaa kutsua ketään tyttöä seuraavan parin vuoden aikana, mutta kuka oikeasti haluaisi läskiä narkkaria? Varaa siis itsellesi vuosi, kaksi aikaa laihtumiseen ja aloita kahden vuoden päästä uusi elämä.
raitsi kirjoitti...
Ja todellakin, tarkoitat mitä sanot. Et tee sitä vain päästäksesi pälkähästä, salaa ryyppäät päivisin ja käyttäydyt äksyilevästi äitiäsi kohtaan, kun hän kysyy kuulumisia. Sen sijaan kerrot niistä avoimesti (hyvä tapa kontrolloida sitä, oletko pysynyt elämäntapamuutoksessa), ja tajuat, että äitisi välittää sinusta, ja haluaa vain hyvää. Sun pitää panostaa arkiliikuntaan. Kävelet joka päivä vähintään 7-10 km, ja kun paino antaa periksi, aloitat muunlaisen liikunnan. Hölkkää, jne. Punnerruksiin, vatsalihaksiin tai selkälihaksiin ei vaadita kuntosalia. Mene tanssikurssille, siellä tapaat tyttöjä selvinpäin.
raitsi kirjoitti...
Älä kuitenkaan lähde sillä mentaliteetilla, että pokaisit heitä. Pidä tanssia hyötyliikuntana, mukava ja hauska tapa karistaa kiloja. Ole kohtelias, hae kaikkia tanssimaan, älä vain mieleisiäsi.

Toki tässä on se turtuneessa tilassasi tekemäsi ratkaisu, kiikun päähän vain, mutta väitän, että elämän kannattaa voittaa, monia asioita ehdit vielä tekemään ennen eläkeikää :) Joko jatkat entistä elämäntapaasi ja kahden vuoden päästä huomaat, että mikään ei ole muuttunut, tai käännät uuden sivun elämässäsi, ja ehkä kahden vuoden päästä asut omillasi, sulla on tyttö kainalossa ja uusi työpaikka alla :)Tämä vaatii vain kovaa työtä, itsekuria ja p
raitsi kirjoitti...
itkäjännitteisyyttä. Onnea matkaan :)
kzksbzbf kirjoitti...
Kuule se ei maailman pinnallisuuteen liity mitenkään että lihavia, köyhiä nistejä naiset eivät katsele.
ketunääliot kirjoitti...
"Kiitos maailman pinnallisuuden takia ei naiset oo katellu tälläst köyhää nistiä. Kerran oli nainen, mutta siltäkää ei pillua tippunu ku oli joku saatanan itseään säästelevä lesta."
Jahas. Ja ei varmaankaan ollut mitään tekemistä sillä, että olet idiootti ja kusipää?
Tunnet ylemmyyttä ongelmistasi, "mulla menee paskemmin kuin sulla, lällällää", säälittävää.

"Yhyy, olen läski." NO ÄLÄ OLE. On muutkin läskit onnistuneet laihduttamaan, allekirjoittanut mukaanlukien. Ja mitäs teit huumevelkaa nii.

Ja miten vitussa ensinnäkin poltit noin paljon että jäit niin pahasti koukkuun pilveen? Kuten sanoin. Idiootti.
syö treenaa nu kirjoitti...
yhyy yhyy byhyy vittu ei kukaa sitä ruokaa sun kurkusta väkisi tunge alas :D älä läski vikise, jätä se budi ja ota mma tilalle. opit vähä elämän realiteetteja siinä sivus nii hyvä tulee SILVUPLEE!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa