/ 8000 merkkiä käytetty
11065 - 22.2.2013 (arvosana: -66)

Puolet maapallon ihmisistä kärsii nälkää ja mitä tehdään länsimaissa:
Heitetään vittu tonnikaupalla lihaa pois koska se on väärän laatusta?!
Mitä todellista vittua ja perkele.
Puhun nyt siis tästä päättömästä hevosenkyrpä-kohusta millä ei vois olla vähempää väliä
Aijjoo ja vituttaa ihmiset ketkä vaikutelmaverbien yhteydessä käyttää allatiivia, ts. "kyrpä tuntuu hyväLLE" kun paremmalta kuulostaa
"pillu tuntuu hyväLTÄ"
tajutkaa homot
- Anonyymi

Kommentit

sonoppari kirjoitti...
Olet ilmeisesi Pouttulla töissä? Koska muuten en pysty käsittämään miksi joku hyväksyy törkeän kuluttajan kusettamisen ja valehtelun.
Toinen vaihtoehto on se että olet äärimmäisen tyhmä, jolle varmaan voisi myydä paskaakin sisäfileenä.

Mitään ongelmaa ei olis, jos olisivat kirjoittaneet pakkauksen kylkeen hevonen.
jeje kirjoitti...
Samaa mieltä edellisen kanssa. Jos hevosenlihaa myydään nautana, niin tulee vaan mieleen että mitähän kaikkea muuta laitankaan tietämättäni suuhuni...
period kirjoitti...
no yhyy, sillä kun ei oo mitään väliä muualla kun sun pienessä päässä että syötkö heppaa vai nautaa.
Ja se että sitä heitetään pois - POIS!!1! - koska se ei oo tarpeeks hyvää länsimaisille läskimahoille.
Ittee ei juuri kiinnosta mitä ruoassa on niinkauan kun se a) ei vaikuta makuun ja b) ei oo epäterveellisempää kun se mitä siinä pitäs olla.
Ketuttaa kirjoitti...
Ihmiset on tyhmiä. Vuodatuksesta sain käsityksen, että kaikki ylimääräinen ruokako pitäis nakata kolmannen maailman ihmisille? Vittu sanon minä, siellä se homma kiertää oravanpyörää. Ollaan nälkäsiä, saadaan ruokaa, tehdään lisää lapsia, lapset on nälissää. Yhtä suurta kusetusta koko homma, kaikki konsertit ja muu. Meillä ei ole mitää velvollisuutta auttaa noita maita. Perkele.
Paskaruoka kirjoitti...
Ihan hyvä vaan et heitetään pois, se on kaatopaikkajätettä. Varmaan jotain nälkäsii afrikkalaisii vituttais jos ne näkis kuinka se ruoka murskataan kaatopaikkajyrällä... Mun kaveri ajaa sellasta ja mä kävin siellä kerran tutustumassa ni kaatopaikalle tuli iso kuorma leipiä. Katottiin ulkona ku auto kippas ne siihen, niis oli joku pussitusvika. Jotai vitun paahtoleipii koko vuori, onneks oli mustat Kontio-saappaat jalassa ni oli kaverin kaa hauska pistää niitä vähän paskaks saappaiden alla lol. Sit vaa noustiin koneeseen ja kaveri murskas ne leivät siihen... afrikan pienet neegerit ois ollu kauhuissaan vittu, itte vaa nauratti se ruuan tuhoominen LOL!
Paskaruoka kirjoitti...
Ni se vielä et ei voi käsittää et nil ei oo Afrikassa mitään ruokaa... Siks tuntu jotenki kummalla tavalla nautittavalta ensin tallata niitä leipiä saappailla ja sit istuu ison koneen kyydissä ja kattoo kuinka se leipäkasa murskaantui siellä meidän alla vaan kun ees taas mentiin sen yli... Kieltämättä nautin siitä ruuan tuhoamisesta, ehkä oon vähän sadisti lol... Siks mua ei haittais vaikka ne nälkiintyvät pienet neegerit ois nähnytki ton meiän tempauksen, oisin vittu vaa nauranu niille ku niil ei oo mitään syötävää ja me vaan tallotaan/tuhotaan/murskataan ruokaa hahaha!
Pröööt kirjoitti...
Meillä ei todellakaan oo mitään velvollisuutta auttaa jotain Afrikan nälkiintyneitä pentuja. Jos ruokatuotteissa on väärää tavaraa niin kaatopaikalle se kuuluu. Naurattaa tollanen kauhistelu kun jotain ruokaa tuhotaan, ihan ku se ois joku isokin juttu. Toki joku afrikkalainen pentu ois kauhuissaan mutta so what, sellaselle mä kääntäsin vain selkäni ja pieraisisin kunnolla xDDD

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa