/ 8000 merkkiä käytetty
10970 - 6.2.2013 (arvosana: -64)

Vituttaa mun yks vitun paska "kaveri" jolle juttelen välituntisin. Se on vitun paskaa seuraa, ei koskaan alota keskustelua eikä vaihda puheenaihetta, puhuis varmaan vittu vaikka säästä koko päivän jos tekisin siitä aiheesta kommentteja. Mutta kun ei ole muita. Ja saatana jos ryhmätyössä en koko ajan ite johda koko juttua ja alota ite ja keskustele keskenäni sen pienten välikommenttien lomassa niin istutaan vittu puoli tuntia hiljaa. Se ei moikkaa, jollen mä moikkaa ensin. No oonhan mä nyt tähän asti moikannu, mutten tiedä jaksanko vittu enää.
- Anonyymi

Kommentit

;d kirjoitti...
Käviks mielessä että ehkä se ei kaipaa sun seuraa?
Eheki se ei edes haluu keskustella sun kanssa.
Mietin vaan että iteki käyttäydyn jotakuinkin noin jos joku yrittää kaveroitua mun kanssa eikä juuri innosta, otan etäisyyttä.
jepa kirjoitti...
juu, sama juttu. väkisin on aika turha tehdä mitään.
nj kirjoitti...
jepjep, vaikuttaa siltä ettei sitö tosiaan sun seura kiinnosta. Ehkä parempi jättää se rauhaan
Anonyymi kirjoitti...
Ehkä sun ystäväs ei halua olla sun kanssas. Ehkä sä oot se paksa ystävä, mutta ett vaa huomaa sitä, jos oot aina ajatellut asiaa niin yksinkertaisesti. Asiat voi olla ihan eri kantilla kun sitä alkaa miettiä. Ehkei se oikeesti vaa halua olla sun kanssa, ja ei puhu sun kanssa/tai aloita keskustelua/moikkaa koska yrittää sanoo sulle ettei sun suera kiinnosta. Ehkei se vaa viitti sanoo päin naamaa sulle et hei sä ootki se joka ei oo hyvä ystävä. Siltä se ainakin kuulostaa.

Koska onhan se aika törkeetä vaaa ystävänä sanoa toiselle, joka luulee että te ootteki hyvis väliessä ett hei jätä mut rauhaa, mua ei kiinnosta sun juttus. Kannattaa tutustua muihin, tai keksii
AP kirjoitti...
Kiitos neuvoista, itekin oon ajatellu jättää sen rauhaan, enhän itekään jaksa tällasta yksipuolista tuttavuutta. Se vaan, että se on niin sosiaalisesti kädetön, etten oikeesti tiedä eikö se vaan uskalla alottaa juttua, olla rennosti tai näin... Se nimittäin on aika ujo minkä huomaa esim. tunnilla. Kuitenkin aina välillä se juttelee ihan mukavia sillonkun puheenaihe sattuu sitä kiinnostamaan. Ja kun itekin oon ollu niin ujo että sattuu niin ei huvittais jättää sitä pulaan siinä tapauksessa, että se oikeesti haluaa kavereita mutta on vaan liian epäsosiaalinen. Ei se ikinä muillekaan juttele. Ymmärtäisin tosin, jos se haluais olla kokonaan omassa rauhassa, niinhän
yako kirjoitti...
Kyllä mä väitän, että on vain ujo, eikä kovin sanavalmis. Meikäläisellä itsellänikin on välillä vaikeuksia keksiä yhtään mitään sanottavaa, aivot lyö tyhjää, ja mikä sen parempaa kertoa kiinnostuksensa kuin välikommenteilla. Tosin riippuu ihan äänensävystä, miten ne välikommentit kannattaa ottaa.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa