/ 8000 merkkiä käytetty
1094 - 8.8.2009 (arvosana: -39)

Vituttaa, kun suomalaisilla ei ainakaan omassa ikäluokassani tunnu olevan muita kanavia tutustua ihmisiin tai saada kavereita kuin ryyppääminen. Koko yläasteen olin koulukiusattu, koska en suostunut vetämään perseitä olalle. En siksi, että olisin kaamea päihteidenvastainen kukkahattutäti, vaan siksi, ettei yksinkertaisesti huvittanut. Luulin, että ihmisten ainoa sosiaalinen kontakti, ryyppäämisinto, johtui idioottimaisesta teinivaiheesta ja uhosta - että kyllä ne ihmiset siitä muutakin alkaa sosiaalisen elämänsä eteen tekemään.

VÄÄRIN!

Yliopistossa kontaktit solmitaan ryyppäämässä. Kaveriporukat muodostuvat ryyppykavereista. Ja voi saatana, kun menin muka yliopiston järjestämään akateemiseen tilaisuuteen (joka nyt sattui olemaan illalla), tilaisuuden lopuksi pistettiin Koskenkorvaa jo kiertämään.

On täysin hyödytöntä yrittää aloittaa keskustelua ihmisten kanssa käytävillä tai luentosaleissa - jos kerran saatkin jonkun juttelemaan kanssasi, se yleensä jää siihen yhteen kertaan. Ihmiset hakeutuvat niiden seuraan, jotka tuntevat ennestään - yleensä biletyksen yhteydestä - ja niihin klikkeihin onkin sitten hankala soluttautua. Yritetty kyllä on, mutta kyllä siinä ulkopuoliseksi jää, kun ainoat puheenaiheet porukalla on edellisen illan/viikonlopun ryyppyreissut. Ja jos ei ole, ei-ryyppykaveri jätetään täysin huomiotta, kuin olisi ilmaa. Vittu, minä en sellaisiin ihmisiin enää edes yritä tutustua!

Entä sitten kaikki kerhot ja yhdistykset, joita kampuksella on? Viidessä olen piipahtanut siinä toivossa, että sieltä löytyisi seuraa, mutta kaikkien viiden kerhon kokoukset ovat paljastuneet ihan yhtä ryyppyorientoituneiksi. Saatana, jos menen tilaisuuteen, jonka tarkoitus on käsitellä musiikkia, odottaisin vähän muutakin kuin olutta ja wurstia ja sitä musiikkia pikkuisen vaan SIVUSEIKKANA!

Yliopiston vessojen seinät ovat täynnä kirjoituksia, joissa valitetaan ei-ryyppytoiminnan vähäisyyttä ja sitä, ettei ilman alkoholia saa kavereita. Okei, en ole yksin, mutta miten helvetissä niihin muihin saisi yhteyden? 30 000 ihmisen yliopistossa niiden harvojen löytäminen hakuammunnalla voi olla AIKA hankalaa.

Enkä minä oikeastaan etsi juomavastaisia ihmisiä vaan ihmisiä, jotka suostuisivat hyväksymään kaveripiiriinsä muitakin kuin ryyppykavereitaan. Vuodessa en ole löytänyt yhtäkään.

Sairasta.
- Graah!

Kommentit

jeps kirjoitti...
Sama vika itsellänikin, kouluajat kuljeskelin yksin kun muita kiinnosti vain juominen, kavereita oli aika niukalti. Itse keskityn vaan omiin juttuihin yksikseni ja jätän sen kännisekoilun niille muille.
=_= kirjoitti...
Meikäläinen on juuri yläasteella ysille menossa ja huomaa tosiaan että porukat puhuu aina vaan ryyppyreissuistaan ja lesoilee sillä kuka vetää isoimmat kännit sammumatta jne. jne. =_=
En tajua miksi vitussa ihmiset ovat niin typeriä.
en ryyppää lol kirjoitti...
Joo mullakaan ei ollu paljon kavereita yläasteella, meen nyt kuiteski lukioon :D

Kirjotteleppa sinne vessan seinälle ni eiköhän sitä kautta viimeistään löydy joku :)
turbo kirjoitti...
Kannattaisko niitä frendejä ettiä jostain absolutistikerhosta tai uskonnollisista kerhoista?
Sanoit, ettei huvita juoda. Ei muakaan aina huvita käydä töissä, mutta silti käyn. Eli ota pari mukillista, niin pääset porukkaan. Kyllä sitä mielummin kaljaa juo kuin turpiinsa ottaa. Ei se niin pahaa ole ;)
wanha kirjoitti...
Ota jotain projektiluontoisia kursseja. Sellaisia jossa vaaditaan työskentelyä ryhmässä. Näin tutustut muihin ihmisiin opiskelun merkeissä. Yritä myös joka päivä syödä lounas jonkun tutun kanssa.
Ikäväkseni ilmoitan, että työelämässä ryyppääminen on osa yhteisiä tilaisuuksia ja asiakastapaamisia. Kyllä niihin voi mennä ilman että juo ollenkaan. Tai sitten vain muutama olut. Vetoa seuraavaan päivään, autolla ajoon tai vihaiseen vaimoon. Tärkeintä on olla vapautuneesti muiden mukana vaikka selvänä.
Sitä painotan nyt, että lounas ja kahvitauot työtovereiden kanssa ovat aika tärkeitä. Tämä on ainoa tapa tutustua muihin vapautuneesti ilman viinaa.
Anon kirjoitti...
no voi vittu että vituttaa tollaset vässykät :D ei kyllä tasan ihmetytä yhtään että ei kaverilla ole kavereita joka vessan seiniltä koittaa niitä etsiä. huh huh :D vedit kyllä päivän pohjat. noh eipä itseä ainakaan vituta enään. :)
ryyppäämään kirjoitti...
Kyllä moni mun kavereista on mukana ryyppyilloissa ihan ryyppäämättä. En itse koe sitä mitenkään häiritseväksi, aamulla on hauska kuulla mitä helvettiä on eilen tullut tehtyä heiltä :3
kuski kirjoitti...
Itse olen useinkin ollut selvänä mukana näissä ryypiskelyilloissa, usein siitä syystä että minä toimin vakiokuskina. Se on aivan yhtä hauskaa katsoa selvänä vierestä muitten toilailuja ja piikitellä niistä jälkeenpäin, kun olla itse kännissä sekoilemassa.
sanos muuta. kirjoitti...
Joo sama juttu ylä-asteella ku porukat vaa lesoo kännäilyllä ku ei oo muuta elämää...
Epähumanisti kirjoitti...
Kyllä absolutistina voi mennä ryypyjuhliin, itse teen aika usein niin. Yliopiston pippalot ovat hauskoja selvänäkin.
Blaargh kirjoitti...
Jeps, tuttua. Wiina tuntuu niin monelle maistuvan, että pitäisi itsellekin. Ylä-asteella nyt sentään oli pari kamua, amiksessa taas ei tällä hetkellä melkeenpä ketään. Mukavaa aina tauoilla kuunnella vieressä olevan porukan keskusteluja, jotka melkein aina alkaa "Ku mä olin sillon niin vitun kännissä..." repliikillä.
Eihän minun kanssani tietenkään voi jutella mistään, kun en ryyppää. Ei sillä, en jaksakkaan niitä ihmisiä pahemmin katsella. Pakko tosin taas kun koulut alkaa. *sigh*
No, jossei muuten niin rahaa vähän säästöön ja nettituttavia törmäilemään jos se auttaisi.
bob kirjoitti...
Kokeile nettiä. Esim foorumia jostakin aiheesta mikä kiinnosta itseään ja tutustu siellä porukkaan.
Kun on samat ajatukset ja ne yleensä kirjoitetaan muiden nähtäväksi, on siitä helppoa sitten löytää niitä oikeita kavereita. Siitä sitten voi kokeilla jopa tapaamista jos siltä huvittaa tai olla ihan vain netti kavereina. Jos haluat puhua enemmän kun kirjoittaa, on skype olemassa.

Ite en juo ja inhoan kun porukkaa ei osaa juoda rajoissa (menee känniin) ja sitten alkaa mennä kaikki ihan päin vittua jos vielä aivot jäi tyypiltä narikkaan.

Tärkeintä tuossa ei mennä mukaan minne ei halua tuntevansa mennä.
bob again kirjoitti...
Ja muuten, mieti miksi tarvitset kaveria muutenkaan. Erityisesti itsellä on ollut paljon kavereita vaikka millaisia että nyky päivänä suorastaan NAUTIN siitä kun olen yksin. Jos kuitenkin tahdot höpöttää niin hanki mieleinen harrastus. Kyllä se siitä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa