/ 8000 merkkiä käytetty
10665 - 28.12.2012 (arvosana: -62)

Mulla on hyvä äiti, ymmärtävä, hyväksyvä ja avaramielinen, mutta ihmiset jotka yrittää kans tukea mua pitää mun äitiä "vanhannaikaisena transfobikkona" ehkä mun äite on vanhannaikainen muttei se oli transfobikko.

Miten mä selitän niille että viakka mä oisin syntyny oikeanlaiseen kroppaan niin mulla olis silti pitkät hiukset ja punasia paitoja? Hemmetti ne värit on siksi että puolisokea äitini edes erottaa mut seinästä ja sen mielestä hiukset pitää olla pitkät jokaisella lapsella, piste ja sukupuoli ei vaikuta siihen mitenkään.

Mulla menee äidin kanssa itseasiassa todella hyvin, parempaa äitiä ei voisi toivoakkaan ajatellen että äitini on lähes 50-vuotias rouvashenkilö joka on uskovainen. Isä vaan on mulkku.

Isä ei koskaan osoittanu tunteita ennenko mä täytin 13-vuotta ja sittenkin se alotti täydellä vittuilulla. Isän mielestä mun käynnit seksuaaliterapeutilla ja psykologilla oli huomiohuorausta. Isä kans vitsailee jatkuvasti mun sukupuolesta, mikä taas kyrpii vielä enemmän.

Sekni on jo äidin kanssa päätetty että sille mä en tule kaapista ennenko mä oon päässy täältä helvetin kauas, KOSKA sen reaktio tulee olemaan niin paskasadetusta ettei mitään rajaa.

Sitten vielä nää ihmiset joille mä joudun selittään miksen mä käy hakees hormonihoitoja vielä kuulee siitä että mä aattelin eka hankkia mukuloita niin ne on silleen "eli sust ei olis paha olla äiti?" ei, en pidä siitä että valitsette naispuolisen sukupuoli nimikkeen mutta isä musta olis kiva olla, mutta kun mulla on niin paska isäkuva. Pähkinänkuoressa: haluan olla vanhempi ja se nyt ei toimi jos hankkii hormonihoidot.

Mä oon muutenkin niin kyrsiintynyt ihmisiin jotka selittää että se on vaan sitten vaihe jos mä en hanki hormoneja heti kun voin. Ei, mulla vaan ei ole kiirettä korjata sukupuoltani koska voin yhtä hyvin kusettaa ihmisiä fyysisestä sukupuolestani koska en mä aijo alkaa seurustella saati sitten olla ilman vaatteita jonkun läheisyydessä.

Ja se kun ihmisille sitten selittää miten mä tiedän naiskehon toiminnasta niin ne alkaa heti "ELI SÄ OOT SIIS ÄMMÄ?!" vittu mä kutsun jokasta ihmistä nartuksi joka mua kutsuu naiseksi, ja en välitä oletko mies vai nainen, olet joka tapauksessa narttu ja mulkku jos kutsut minua naiseksi :)
- väsynyt Onni

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa