/ 8000 merkkiä käytetty
10652 - 25.12.2012 (arvosana: -32)

synnyin mieleltäni pojaksi. olen aina ollut jo pienestä pitäen vähän poikamainen, mutta ala-asteen neljännellä tajusin että halusin pukeutua niin kuin mun ikäiseni pojat, vietin paljon enemmän aikaa luokkani poikien kuin tyttöjen kanssa. lisäksi kun muilla oli poikaystävät, mä aloinkin kiinnostua tytöistä niin kuin kuka tahansa tavallinen poika. viidennen luokan syksystä lähtien mua kiusattiin siitä tosi paljon. yläasteella koko helvetti muuttui ihan sietämättömäksi, kun jatkuvasti piti puhua musta paskaa ja vittuilla asiasta. luojan kiitos mulla oli vapautus liikunnasta reuman takia.

no, seiskaluokan puolivälissä mä muutin onneksi pois toiseen kaupunkiin. siellä meidän mutsi kävi keskustelemassa sen rehtorin kanssa siellä, että mua ei saisi kutsua mun omalla nimelläni vaan lempinimellä. mulla tietysti oli sellainen, mun kaverit on jo pitkään kutsunut mua mikoksi oikean nimeni sijaan. ei tietenkään sitä ne opettajat muistanu aluksi, joten välillä mua katottiin vähän pitkään mutta kukaan ei haukkunut mua. päinvastoin, mulla oli tosi paljon kavereita. niihin aikoihin sain myös ekan tyttöystäväni, joka ei todellakaan tiennyt mun salaisuutta. mä rakastin sitä ihmistä niin vitusti,
se oli hauska, sulonen ... täydellinen.

loppujen lopuksi tää tyttöystävä sai sen selville. se huusi mulle ihan saatanasti ja sanoi että mä olen sairas ja se ei olis voinu uskoa musta sellasta. eniten siinä sattui ehkä se, ettei se voinut hyväksyä mua. niinpä se varmisti että mun elämä olis täyttä helvettiä peruskoulun loppuun asti. taas mä olin samassa pisteessä,
tosin nyt kukaan ei haukkunut mua, vaan sain pärjätä yksin.

nyt mä olen ysillä, tiedän mihin lukioon haen, mitä haluan tehdä sen jälkeen ja tätä rataa. kuinka ollakaan, tää mun entinen tyttöystävä tuli mua vastaan tossa tänään (kännissä) kun olin menossa kauppaan. se kuulemma haluaa mut takasin elämäänsä ja kun oon sille niin vitun tärkeä. sitte mä kyllä suutuin niin paljon etten ole varmaan ikinä suuttunu silleen. sanoin aika paljon vittumaisia asioita, että nyt melkein ehkä kaduttaa. mä tiedän ettei olis kai pitäny, mutta mua vitutti niin paljon ... kaiken sen paskan ja yksinäisyyden jälkeen mitä se oli mulle aiheuttanut? huora sai mitä ansaitsi. mä en tiedä kuinka yhden ihmisen näkeminen voi vituttaa näin paljon. kiitos ja anteeks.
- arvaa

Kommentit

aaaa kirjoitti...
Eihän sussa tietenkään mitään väärää ollut, valehtelit vain alusta lähtien biologisen sukupuolesi. Kyllä ainakin itse vetäisin vitulliset pultit, jos muijan hameen alta paljastuisi killutin useamman kuukauden seurustelun jälkeen. Eri asia on, jos tutustumisvaiheessa kertoo, niin kuin asiat oikeasti ovat. Silloin molemmat tietävät nostaa kytkintä heti, jos toiselle ei kyseenomainen dilemma sovi.
Onni kirjoitti...
HYVÄLUOJA kuulostas siltä kuin sä oisit deitannu mun eksää! :O

Vaikkakin mua ei hyväksy kukaan täysin, äiti eniten muttei sekään aina muista. Mua kutsuu kaikki Vilmaksi eikä siitä mihinkään perkele pääse.

Ja mulla kans tää transmiehen klassinen että ono tahtonu olla poika jo ihan kakarana, ja olenkin, en vaan fyysisesti.

Mä kerran deittasin transfobistia, elämäni paskin vuosi oli mutta ainakin tiedän että elämäni voisi olla paskempi sen mulkun rinnalla.

Sä oot mies, ja aina tuletkin olemaan vaikka kroppa ei välttis olekkaan oikea. Sen saa korjata sitten kun kerkeää, se mitä sulla on housuissa ei ole muiden asia pätkääkään ellet niin halua.
Anonyymii kirjoitti...
Mua kävi sua sääliks kunnes sä kerroit että sulla on tyttöystävä, etkä edes kertonut sille totuutta. Kuka täysjärkinen tekee niin? Mä en yhtään ihmettele miksi se teki niinkuin teki. Ja miks se ei halua sua sen elämään vaikka ehkä sisimmässään haluaisi, koska tollanen on anteeksi anamatonta (vaikka eihän se pakostikkaan tarkottanut mitä sanoi)

Enhän mä toivo että sua kiusatais, tai mitään mutta toi oli alhasta, vaik sua kiusattais, se ei oikeuta sua valehtelemaan. Se ei tee sua yhtään syyttömämmäks, se tekee susta samanlaisen kun ne kiusaajat.
kirjoittaja kirjoitti...
en mä sitten tiedä. en halunnut joutua siihen tilanteeseen, missä olin kotipaikkakunnallani, halunnut kokee sitä samaa paskaa uudestaan. vaikka olisihan toi paljastunut ihmisille muutenkin ennemmin tai myöhemmin. en todellakaan kiellä tehneeni väärin, teinhän mä ihan vittumaisesti kun en kertonut tosta. mutta mä vaan halusin, että mua olis ensimmäistä kertaa elämässäni kohdeltu kuin ihan vaan jätkää, ei mitään (seuraavasta lainauksesta saan kiittää eksääni)"psykopaattia joka ristiinpukeutuu huvikseen".
ghjghjghj kirjoitti...
Joo mutta jos olisit kertonu sille akalle niin se olis tehny kuten mun eksä ja aina riidan sattuessa ottanut sun sukupuolen esille ja alistanu sua ihan täysin. (Ite kävin vuoden pari kahdella erilaisella terapeutilla puhumassa eksän takia, voi vaan todeta että seurustelu ei toimi ihmisten kanssa koska ihmiset on mulkkuja.) Jos tulee ihan hirveä seurustelutarve niin eti transnainen, ne älyää transmiehiä paremmin kun cissukupuoliset.
kaksyöllä kirjoitti...
Lalla oleen hohnvoho YMMÄRRETTY?!
Mäyrä kirjoitti...
Ei minusta kaikkia yksityisasioitaan tarvitse toiselle kertoa jos se ei itse älyä niistä kysellä (eikä silloinkaan ole mitään velvoitetta vastata), ei ole sinun vikasi. Ihan silkkaa transfoobisuutta/idioottimaisuutta jos kilahtaa siitä että heila ei olekaan "oikea mies". On siihenkin asti mennyt täydestä, lisäksi on kuitenkin vain kahden aikuisen ihmisen välinen asia.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa