/ 8000 merkkiä käytetty
10450 - 1.12.2012 (arvosana: -41)

Meinas olla tossa juttu yhen helvetin mukavan ja nätin likan kanssa. Eilen illalla olin kuskinhommissa, baarissa "hengessä mukana" kaverien kanssa ja kävinkin sitten yhdessä välissä pyörähtämässä naamakirjassa. Heti eka uutinen oli se että tämä likka oli ruvennu seurusteleen jonkun helvetinmoisen kaapin kanssa. Meni fiilikset tietenkin aiva vituiksi, jouduinkin sanoon kavereille että lähen pyöriskeleen mersulla kylille ko täällä ei jaksa olla. Niin kai mie tavallani teinkin, lähin ajelemaan ja huusin samalla kaikkia mahdollisia kirosanoja niin saatanasti. Lopulta ajauduin marketin parkkipaikalle ja menin nukkumaan takapenkille pariksi tunniksi vitutusta vähemmäksi. Sitten tuli helvetin kylmä ja joutu lähtä pyörimään taas että resu lämpiäis. Ajoin ja huusin taas niin vitusti. Siinä sitten kaveri soitteli et vois tulla hakeen ne kaikki 8 jätkää takasin kämpille sieltä paarista. Ajelin sitten näitä pari kuormaa koteihinsa, toki esittäen muka hyvällä päällä olevaa. Ei kai siinä, helvetin hyvä ilta se ois muuten ollutkin. Parhaalle kaverilleni uskalsinkin sitte vähän avautua asiasta ja tämä sai vähän fiilistä parannettua kun yhessä kirottiin se muija alimpaan helvettiin.

Mutta mitä vittua mie teen nyt. Toista samanmoista ei helvetti vieköön tästä kaupunnista löydy. Kaksnaamane paska se tais kuitenki tuokin olla ko tollasen tempun teki, tai sitte se toine jätkä oli vaan rehellisesti mua parempi tyyppi. Parhaani kuitenkin yritin. Helvetin hieno homma vielä seki että ite mie sen hyvöö hyvyyttäni päivällä sinne kaupunkiin kuskasin, tietysti se meni suoraan sen jätkän luo. Eikä ees kiittäny kyydistä, siinä vaiheessa se ei tosin haitannu ko näitä vahinkoja on käyny joskus itellekkin. Mistäpä vitusta tuonkin ois voinu tietää ennalta. Saatana että vituttaa.

Kyllähän tuo ois pitäny arvata jo siitä ko se muija ei enää ainakaa viikkoon ollu jaksanu soitella muuten vaan kuten ennen. Soittelin kyllä ite sille, mutta helvetin varovaisesti silloin ko tasan tiesin missä se menee ja etten varmasti häiritte väärään aikaan. Eikä se perkele viittiny just ees silmiin kattoa ko nähtiin.

Vittu mie lähen ajaan vaikka rekkaa norjaan ja unohun sinne. Ei täsä maailmassa kannata enää herrasmies olla.
- Anonyymi

Kommentit

-.- kirjoitti...
Tapa ittes
... kirjoitti...
joo älähän nyt. ainahan se kirpaisee kun ei saa vastakaikua. mut tuollaisia ihmisiä on kaupunki täynnä, varmasti löytyy parempiakin. :)
koira kirjoitti...
Kerrankin rehellinen ja hyvä avautuminen. Feel yo bro!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa