/ 8000 merkkiä käytetty
10422 - 28.11.2012 (arvosana: -67)

Egyptissä muslimit kiihkoilevat "islaminvastaisen" videon takia - videon tekijöitä on tuomittu kuolemaan.

Mua vituttaa se, että ihmiset (erityisesti nämä himosuvaitsevaiset Suomessa) puolustelevat jokaisen oikeutta omaan uskontoon MYÖS tällaisissa tilanteissa. Miksei sellaista uskontoa saa vastustaa, JOKA MÄÄRÄÄ NOITA KUOLEMANRANGAISTUKSIA PILKAN PERUSTEELLA?

Me eletään jo 2000-lukua, ja nämä egyptin muslimit ovat edelleen väkivaltaisten apinoiden tasolla. Etelässä ihmisillä ei ole mitään sananvaltaa, vaan sanoista joutuu pahimmassa tapauksessa maksamaan hengellään. Myös ruoskiminen ja kivittäminen ovat siellä kurinpitokeinoja.

Nykymaailmassa ei saa olla rasisti, ja se on ihan hyvä asia - harmi vaan, ettei saa olla edes realisti. Täyttä fasismiahan se on, jos juuri näitä nimenomaisia väkivaltaisia apinoita pitää lennättää myöskin tänne Suomeen, ja heidän käytökseen ei saisi mitenkään puuttua.

Islam muka "rauhan uskonto", kuka tähän paskaan oikeasti uskoo?

Toivottavasti mahdollisimman moni nuori suomalainen lukee tämän ilmoituksen, ja tajuaa pitää puolensa näitä HYVIN vähän terroristeista eroavia arabinatseja vastaan. Kaikki ulkomaalaiset eivät tietenkään ole perseestä, mutta miksi meidän oletetaan suvaitsevan käytöstä, joka ei kuulu meidän yhteiskunnan etikettiin ja sääntöihin? En minäkään perseile lomamatkojeni aikana, vaan kunnioitan minut majoittanutta isäntämaata.

Sen vain sanon, että vittu mitä paskaa tämä suvaitsevaisuus voi pahimmillaan olla. Oikeistoa ei kiinnosta, koska ne haluaa lisää halpaa työvoimaa että saadaan kalliit suomalaiset korvattua.
- Anonyymi

Kommentit

sad kirjoitti...
Jos tämä ylisuivatsevaisuus jatkuu vielä sadankin vuoden kuluttua niin voi vittu. Kaikkien kannalta olisi parempi jos islam ja KAIKKI muslimit tuhottaisiin lopullisesti...

Kerron vaan ääneen sen, mitä useimmat ajattelevat.
Pitkätukka kirjoitti...
Aamen. Ja nuo etelän hetelmät eivät edes tee töitä, eli se siitä "korvaamisesta". Saadaanpa verorahoilla lennättää porukkaa turhien työpaikkojen toivossa edestakaisin.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa