/ 8000 merkkiä käytetty
10408 - 26.11.2012 (arvosana: -32)

Aiheuttaa ahdistusta ja suurta turhautuneisuutta kun on joku ihminen kenestä välität kovasti ja tahdot että hänellä on kaikki hyvin, niin hän ei vastaa viestiisi aikoihin, eikä muutenkaan kyseisestä ihmisestä kuulu mitään. Menee taas koko päivä murehtiessa ja pohtiessa ties mitä.
- NaamaNorsunvitulla

Kommentit

"kohtalotoveri kirjoitti...
Kuulostipas tutulta..!!! Olisin voinut itekin kirjoittaa ton saman, mut nytpä ei tartte :D Kieltämättä tää on syvältä ja ahdistavaa.. Mutta toisaalta myös voin ymmärtää tätä ihmistä... Elämä on välillä niin vaikeaa, tai sit siitä vaan pitää tehä niin vaikeaa!! Ystävyyshän vois olla helppoa ja ihanaa mut ei, elämä ei ollutkaan musta valkoista.. Itseänihän tästä tietty pitää tavallaan syyttää, en ehkä ansaitsekaan kunnollista vastausta..! Vaikeaa myöntää itselle, että saatan olla hieman huono ihminen..
Pitäis yrittää hommata oma elämä ;) ja lopettaa alituinen huolehtiminen mikä ei auta ketään!!
Mutta luulenpa etten osaa, joten jatketaanpa kuo
itsenäinenaik. kirjoitti...
Joo, hanki oma elämä ehdottomasti. Et hyödy tuosta murehtimisesta suoraan sanottuna hevon vittuakaan. Onhan se hyvä, että välittää, mutta oma elämähän siinä menee ketulleen, kun nysvää laitteen vieressä odottaen viestiä. Nimimerkillä: olen harrastanut tuota itekin, eikä mitään jäänyt käteen, vitutuksen ja katumuksen lisäksi. Tuonkin ajan voi käyttää harrastukseen, opiskeluun tai liikkumiseen, ja parasta on, että kehität itseäsi siinä samalla parempaa tulevaisuutta varten. Kaipa tuo on teini-iän ohimenevä vaihe, ainakin itselläni oli. Tsemppiä sulle.

Se viesti tulee, kun on tullakseen.
norsunaama kirjoitti...
En viitsi liian tarkkaan kertoa ettei tunnisteta, mutta tässä on kyseessä enemmän kuin ystävyys. Ei minun elämässäni ole muuta kuin istua yksin hiljaa kotona kaiket päivät, ja ehkä välillä jutella tälle kyseiselle henkilölle, ja nähdäkin häntä aina välillä. Ei ole muuta ajateltavaa kuin se että pitäisiköhän sitä syödä kohta, eiku ei oo nälkä ku pitää murehtia. Se on mielessä kokoajan kun ei elämässä muutakaan ole kuin tyhjyyttä tai sitten vaihtoehtoisesti joku asia mikä painaisi mieltä
norsu kirjoitti...
Ja koska olen apaattinen pessimisti niin tietenkin oletan kaikista pahinta aina.
"kohtalotoveri kirjoitti...
Ja mikä sitten olisi pahinta? Kysyy täällä toinen pessimisti.. :) Mun varmaan pitäis sanoa sulle, että älä stressaa niin kuin itelleni on sanottu, muttamutta..minähän se olenkin paraskin puhumaan..! VoiVoi taidan olla nyt huolissani sustakin, ei ole terveelistä murehtia paljon! Että yritetäänpäs nyt sitten kumpikin ryhdistäytyä!!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa