/ 8000 merkkiä käytetty
10351 - 17.11.2012 (arvosana: -45)

Aina ihmetellään kun nuoria ei kiinnosta opiskeleminen ja työ.
Itseäni kiinnostaa kumpikin tällä hetkellä!

Onkohan kukaan miettinyt että jotkut voivat syjäytyä sen takia, koska eivät yksinkertaisesti pääse mihinkään kouluun..?
Itse olin eräissä pääsykokeissa enkä usko että pääsen siihen kouluun, hakijoita oli noin 150 ja vain 25 otetaan opiskelemaan.

Vain tämä sosiaali ja terveysala kiinnostaa, muut alat ei niinkään.
Ja tässä nykymaailmassahan ei voi tehdä edes siivoajan hommia ilman professorin papereita...

Tällä hetkellä työskentelen huoltomiehenä eikä näitä "koiranhommia" jaksa tehdä koko elämäänsä. Mulla on haaveita, jotka haluan toteuttaa. Mutta ne haaveet vaativat hyvän työpaikan ja hyvän palkan.

Aina otetaan vaan ne parhaimmat sisään kouluihin, siis sellaiset jotka ovat yli-positiivisia ja omaavat jo ennestään 60 eri tutkintoa, kun taas me vähemmän paremmat jäädään nuolemaan näppejämme. Miksei ole sellaista koulutusta, johonka otetaan vain heikomman todistuksen omaavia henkilöitä? If u know what i mean..:)_
- Namussetä.

Kommentit

hattuherra kirjoitti...
Niin totta, niin totta... Itsekkään en päässyt minnekkään opiskelemaan ja töihin pääsy on miltein mahdotonta :( En ole kuitenkaan syrjäytynyt, arvosanat eivät vain riittäneet... Musta tuntu, että nykyään vain L:n oppilaat pääsevät jatkamaan opinntoja, niin ja ne, jotka käyvät 2000€ valmennuskurssin ja saavat sen varman paikan - haiskahtaa korruptiolle, oma mielipide vain.
kymysys kirjoitti...
tulik huono päättötodistus lukiosta?
hattuherra kirjoitti...
keskinkertainen, se on pahinta. et ole oikeasti HUONO, mutta silti et pääse mihinkään... toki ala oli hyvin suosittu ja oikeastaan arvosanoja ei katsottu niin paljon. ehkä ehkä puhunkin näin yleisesti, en vain omasta puolesta.
Koira kirjoitti...
Itsehän syrjaydyn sen takia, että ei kiinnosta raataa niska limassa jonkun toisen hyväksi, ja saada "palkkana" leivänmuruja. Muutkin ihmiset voisivat palata sieltä pilvilinnoista ja tajuta kuinka paskasti asiat Suomessa todella ovat. Kehitysmaihin verrattuna täällä menee hyvin, ja sitähän meille propagandana koko ajan syötetään.
utopos kirjoitti...
koko maailmaan verrattuna täällä menee hyvin. Kertoo jotain meidän elintasosta jo se että pienimmistäkin ongelmista valitetaan niinkun ne olis suuriakin juttuja. Kun tottuu hyvään elämään niin pienet vastoinkäymiset näyttää siltä että suomi on perseestä joka suhteessa.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa